• Новинка
JINGYUN Стрелба с Лък 60 Takedown Лов Извит Лък и Стрели, Определени за Възрастни Практика Конкурс Комплект с 6 бр. Днешно Перо Въглерод Стрели на Дясната ръка (30- £ 50)
zoom_in

JINGYUN Стрелба с Лък 60 Takedown Лов Извит Лък и Стрели, Определени за Възрастни Практика Конкурс Комплект с 6 бр. Днешно

BGN 108.79

Продукти
check Налично за поръчка

Изберете Размер, за да се запознаете с политиката на връщане на стоката. [Размер, определени за стрелба с лък] : Обща дължина от лук : 60 см, дължина на низа : 57 см, дължина щранг лук : 15 инча.В момента перо Смесени въглеродните стрела : 30",гръбначния стълб 500; това ще бъде вашият най-добър комплект ловен лък. [Висококачествени извити лъкове] : Извит лък е изработен от твърди кленов крайници, иновации съчетаване на няколко естествена дървесина,всяка връзка между тях се фиксира стабилно с винтове.лъскав край ще ви предпази от травми. [Опитни ловци] : Начертайте възможности тегло в диапазона от £ 30,40 кг,на 45 лири,50 паунда, това ще бъде вашият най-добър избор на лъка и стрелата и ловен лък. [Ловни аксесоари] : осигурена от ловни аксесоари-това е най-добрият избор за качество, която ви дава по-добра цена, вие няма да съжалявате, че си го взе вкъщи. [Перфектния комплект за стрелба с лък] : си набор от лъка и стрелата-отличен избор за подарък за възрастни начинаещи или професионалисти.След получаване на пратката вие можете да веднага да отидете на стрелба с лък!.Дължина на лука : 60 инча.Дължина на подпорни лук : 57 сантиметра.Дължина на щранг : 15 инча.Материал крайници : трайно фибростъкло и клен Тегло на тяга : £ 30,40 кг, на 45 кг и 50 паунда.Дължина на стрелата : 30 сантиметра.Материал на стрелата : в Момента Перо Смесени въглеродните стрела.Забранява се поднася стрела в лице.Да Не се превишава тегло на тяга, в противен случай това може да навреди на крайниците.Не прикрепляйте стрела към лука в продължение на дълго време, в противен случай това ще намали теглото на сцепление.Там може да има малка разлика в размера се дължи на грешка на ръчно измерване.JINGYUN 60"Лък и Стрели за възрастни,Лов с лък Стрелба с Лък Набор,Демонтаж Извит Лък и Стрели 30-50 паунда, Дясната Ръка на Дълъг Лък Комплект с Писалка Въглеродни Стрели за Начинаещи, така и Професионални Ловни Стрелби На открито Обучение по Стрелба.Дължина на лука : 60" Дължина на подпорни лук : 57" Дължина на щранг : 15" Материал крайници : трайно фибростъкло и клен Тегло на тяга : 30lb,40lb, 45lb и 50lb Дължина на стрелата : 30 см Материал на стрелата : в момента перо Смесени въглеродните стрела.

Те също купуват с този продукт..