• Новинка
Щипки за коса,Щипки за коса, за жени,Щипки за коса с нокът,Нокти, коса, за жени,Скоби за нокти,Две стил е Само на 10 парчета, Модни Скоби за челюстите, щипки за коса,слай?
zoom_in

Щипки за коса,Щипки за коса, за жени,Щипки за коса с нокът,Нокти, коса, за жени,Скоби за нокти,Две стил е Само на 10 парчета,

BGN 20.80

Продукти
check Налично за поръчка

【High Strong】Фиби за коса материал от топ 100 в света, търговска материал запазва продукт високо издръжлив и определя разликата скоби нокът,стяга пеперуди се различава силна гъвкавост, дълготрайност, лекота на използване и е трудно да се прекъсне . 【Модерен дизайн】Щипки за коса,клипове за коса,щипки haor ,дизайн може да бъде гладка и нескользящим,проверка си един след друг, преди да замине за вас,той е надеждно улавя и запазва вашата красива коса е гъста, тя няма да падне лесно, междувременно няма да навреди на косата. 【Широко приложение】Щипки за коса, за жени,подходящи за дебели/нормален/тънка коса за жени или момичета ,рязане или подреждане и осигуряват бърз всекидневен стил или смарт случайни стил, и да запазите косата си в ред, когато в баня(с душ), хотели, фризьорски салон,кухнята или от страна на други места, къдря клипове,клацанье нокти. 【Стил и цвят 】Нокът щипки за коса,имат повече цветове, индийски червен, тъмно-синьо, черно, оранжево,розово, маслинено-зелен, сив,10 цвята ,в това число 2 стил/размер : листенце стил(средно) : 2.17 x x 1.57 1.38 инча , октопод стил (голяма) : 2.36 x 1,97 x 1,77 инча.скоба за коса.щипки за коса на пеперуда. 【Изискана опаковка】пеперуда коса, нокът,това е удобно за вас да се използват и да се съберат всички фиби за коса, и ги поддържа чист и в добро състояние, освен това, като ги предпазва от повреди ,идващи от полето на съда,нокът clops,нокът клипове, щипки за коса за гъста коса. жените,когато за рожден ден, бизнес петно,като подарък на клиента,на момиче или жена,щипки за коса, за жени аксесоари за коса, за жени, шнола за коса, нокът клип на косата нокът клипове нокът клипове скоба за пари нокът фиби за коса-аксесоари за коса за момичета нокът клипове за гъста коса-аксесоари за оформяне на косата пеперуда клипове за стайлинг на коса банан клипове фиби за коса hair claw clips for hair large.

Те също купуват с този продукт..