• Новинка
25шт Въглероден Молив, Въглен Внимателно е Изработен от Материал от Художествени Аксесоари за L Живопис Китайска Живопис, Дизайн(Marley 7333 Въглероден бар)
zoom_in

25шт Въглероден Молив, Въглен Внимателно е Изработен от Материал от Художествени Аксесоари за L Живопис Китайска Живопис,

BGN 17.20

Продукти
check Налично за поръчка

Този продукт е специално изработен е от най-тънката материал, който лесно да се боядиса и не се чупи.Основно се използва за маслената живопис, китайска живопис, дизайн и моделиране, както и има различни ефекти на удар в областта на рисуване на скици.Висококачествени дървени въглища, внимателно изработен от висококачествен материал, може да се боядисват, избършете и се пере.Може да се използва за обработка на повърхности, линии или блокове, които могат да направят много промени в линията.Удобно чувство, гладка картина, добро използване на влияние. 1. Този продукт е специално направена от най-точния материал, който е лек, за да се боя и не е крехка. 2. Основно се използва за маслената живопис, китайска живопис, дизайн и моделиране, както и има различни ефекти на удар в областта на рисуване на скици. 3. Висококачествени дървени въглища, внимателно изработен от висококачествен материал, може да се боядисва, протерт и изтрие 4. Може да се използва за обработка на повърхности линия или за единица, която може да направи много промени линия. 5. Удобно чувство, гладка картина, добро използване на влияние.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Charcoal Pencil
Quantity:
25pcs
Charcoal Type:
7331, 7332, 7333, 7330 (optional)
  :
Package List:
1 box of Charcoal Pencil :

Те също купуват с този продукт..