• Новинка
Ъглов Спирателен кран 5/8 OD Comp x 3/8 OD Comp 1/4 Завъртане на Безоловен Хромиран Месинг Ъглов Вентил Клапа Спирателен вентил Кран Клапан (2 опаковки)
zoom_in

Ъглов Спирателен кран 5/8 OD Comp x 3/8 OD Comp 1/4 Завъртане на Безоловен Хромиран Месинг Ъглов Вентил Клапа Спирателен

BGN 19.19

Продукти
check Налично за поръчка

5/8" OD Comp x 3/8" OD Comp ъглов стопорный, сферичен кран е Подходящ за 1/2" Медна тръба, той осигурява Топла Студена вода, За да се включи,линия за подаване на тоалетна вода и ред за подаване на чешмата Голям избор ползване като тоалетка, вентил,вентил, кранче.Опаковка от 2 броя Ъглови спирки vavle,Хромиран месинг Спирателен кран за вода ,ъглов спирателен вентил се Използва за водопроводного клапан кран и клапан тоалетна вода.Една четвърт от 1/4-завъртане на дръжката Ангел спирателни вентили са Съвместими с мед или Pex водопроводными тръби (инсталиране на PEX изискват вик Pex тръба insert Pex фитинги) ,също са на разположение в Pex Valve.Ъглов спирателен кран 1/2 ном. (5/8" OD Comp)x 3/8" OD Comp Безоловен Отговаря на Закона за законодателството с ниско съдържание на олово S3874 & AB1953. Ъглов вентил 1/2" Номинална Comp (5/8"OD Comp) x 3/8" OD Comp 1/4 Четвърт оборот на Дръжката Хромиран Месинг Ъглов Спирателен вентил Спирателен вентил за Водопроводни Тръби Безоловен за да се включи /Тоалетна Клапан.Материал на продукта : Месинг тяло.Патронник : Керамични клапани.Резба : 1/2" Номинална Comp (5/8"OD Comp) x 3/8" OD Comp.Дебелина около 3,2 мм. Тънък меден материал,супер стабилно.Този предмет е подходящ за бойлери, казанчета, смесители.Лесно е да се контролира потока на водата.Комплект 2. Спестете повече разходи и да получите най-добрите продукти.Дълъг живот на продукта, лекота на използване. 1. Всеки продукт е тестван високо кръвно налягане, ниско кръвно налягане и налягане на въздуха, преди да напусне фабриката, за да се уверите, че тя не тече. 2. Основната част от този продукт е направена от висококачествен меден материал на международните стандарти, който е по-сигурна защита и не е затрупана за постигане на по-дълъг срок на експлоатация.Кран представлява плоска керамични уплотнительную дизайн и е с предимствата на устойчивост на топлина, издръжливост и сигурност. 3. Повърхност, покрита с три слоя кисела мед, никел и хром.Качеството е отлично покритие и равномерен цвят и светъл, гарантирующий трайност на нови продукти.По-устойчив на абразия, коррозионностойкий и огнеупорни. 4. Спомагателно оборудване, всички наши аксесоари избрани, висококачествени материали, по-строги проверки на инспекцията.Моля, висококачествен внесен жило автомобила, отлично представяне на обреди и устойчивост на износване, използвайте по-малко от 500,000 времена, няма течове.

Те също купуват с този продукт..