• Новинка
Ktdzone Пластмасови Самозалепващи Куки за Штекеров - Штекерные Куки за Закачалки, Без Бормашини Притежателите на Ключове Стенни Тежки Куки Стойка за Домашния Офис, Тъ?
zoom_in

Ktdzone Пластмасови Самозалепващи Куки за Штекеров - Штекерные Куки за Закачалки, Без Бормашини Притежателите на Ключове

BGN 6.39

Продукти
check Налично за поръчка

Изработен е от ABS-пластмаса, не ръждясва, трайни, ръчно полиране, модерен стил Интегрира елегантно.Безшевно залепване, без пирони и дупки, лека окачване, след тестване, на товара към куката на по-малко от 2 кг. без Никакви инструменти, не се изисква,стенни закачалки, без да се пирони, лесно се мият и да се движат без увреждане на повърхността, просто махнете капака , като се започне с фолио,след което поставете куката на гладка повърхност, премахнете отметката чисто и лесно нанасяте и снимайте.Приложим за всички видове свещи.Тези самозалепващи притежателите са подходящи не само за телефонни кабели, компютърни кабели и закачалки за четка за зъби в банята, но и за използване в кухнята, рисоварках, кипяща чайниках.Забележка : 1. Когато на самозалепваща повърхност има масло, вода, мазнини и восък, не приклеивайте го използвайте след протирание; 2. Не го използвайте при високи температури над 80 градуса; 3. Не перевешивайте и да не се придържа опасни, чупливи изделия; 4. Ако прах е лошо да се придържа, почистете и изсушете със сешоар, за да го възстанови лепкавост.Трайни Пластмасови Самозалепващи Куки за Вилици четка за Зъби, Штекерные Куки Силни Лепило Закачалки Без Бормашини Иновативни Притежателите на Ключове Стенни Тежки куки Трайно лепило, силна носеща способност.Много е лесен за инсталиране : никакви инструменти или оборудване не се изисква!Лепило без маркировка : липсата на удар, лесно подвешивание.Цвят : тъмно синьо,Розово,Синьо небе,Бял. (В цвят на една малка найлонова торбичка)Как да инсталирате : 1. Преди да инсталирате лепкав куката се уверете, че повърхността е чиста, суха, без прах и масла, и на първо избършете го подсушете с.2. Махнете прозрачната лента от задната страна на куката.3. Нанесете паста за зъби върху някоя гладка повърхност и плътно стиснете я, за да премахнете мехурчета.4. Препоръчително е да оставите 24 часа преди това, като се закача за всеки обект, за да се уверите, че продуктът е трайно и фиксирано.Добро качество ,ние вярваме, че ще ви хареса, когато го получите, вие ще бъдете изненадани, че продуктът е по-красива, отколкото на снимката.

Те също купуват с този продукт..