• Новинка
Специални медицински възглавници, Студена за многократна употреба пакет гелевой терапия, Ледена възглавница за облекчаване на мигрена, Лед одеало за спане,Физиот?
zoom_in

Специални медицински възглавници, Студена за многократна употреба пакет гелевой терапия, Ледена възглавница за облекчаване

BGN 14.39

Продукти
check Налично за поръчка

【Лесно грижа】 Гел ледена възглавница е с размери 11,9 15,7 инча.Лек и подходящ за домашна употреба, хладен гелевый матрак също можете да вземете със себе си в салона или да се използва в кола.Лесен за почистване с мек сапун и вода. 【Супер лесен за използване】 Поставете лед гелевую подложка под или на маса, на стол или легло и опитайте охлаждане в рамките на 1-3 часа.Се съхранява в хладилник или замразява охладителна подложка за супер страхотен опит. 【 Многократно използване на 】 Ледени подложки могат да облекчат горещи вълни по време на менопаузата, а също са идеални за летния сън, а също и за облекчаване на болки в мускулите и ставите след тренировка.Подходящ за всички възрасти, както и за домашни любимци. 【Автоматично охлаждане】 Ако имате треска, горещи вълни, нощно изпотяване и не можете да заспите, поставете възглавница възглавница с лед. 【Облекчаване на ръководителя на топлина по време на сън】 Ледени възглавници осигуряват охлаждане, което може да изпитате, само в легнало положение на мат. 【Лесно грижа】Гел ледена възглавница измерва 11,9 15,7 инча.Лек и подходящ за домашна употреба, хладен гелевый матрак също можете да вземете със себе си в салона или да се използва в кола.Лесен за почистване с мек сапун и вода.【Улесни ръководителя на топлина по време на сън _BOS_ Ледени възглавници осигуряват охлаждане и могат да бъдат тествани, само в легнало положение на мат.【Автоматично охлаждане】Ако имате треска, горещи вълни, нощно изпотяване и не можете да заспите, поставете възглавница възглавница с лед.【 Многократно използване на 】Ледени подложки могат да облекчат горещи вълни по време на менопаузата, а също са идеални за летния сън, а също и за облекчаване на мускулни и ставни болки след тренировка.Подходящ за всички възрасти, както и за домашни любимци.【Супер лесен за използване】Поставете лед гелевую подложка под или на маса, на стол или легло и опитайте охлаждане в рамките на 1-3 часа.Се съхранява в хладилник или замразява охладителна подложка за супер страхотен опит.

Те също купуват с този продукт..