• Новинка
AUUXVA Кошница За Дрехи, Цвете на Цвете Роза Розова Количка За Бельо Перална Облекло Кошница Сгъваема Кутия За Съхранение Сгъваема Пазарска Чанта Играчка на Притежат?
zoom_in

AUUXVA Кошница За Дрехи, Цвете на Цвете Роза Розова Количка За Бельо Перална Облекло Кошница Сгъваема Кутия За Съхранение

BGN 39.52

Продукти
check Налично за поръчка

❤Материал : Изработен е от плат Оксфорд (висок клас полиэфирное влакна). ❤Размери : 32 Lx28 Wx57.5 H (см) /12.6x11x22.7 инча; по-Голям капацитет, може да се съхранява много неща. ❤Лесен и сгъваем : Сгъваема кутия за лесно боравене и съхранение, разполага с 2 дръжки позволяват лесно да бъдат транспортирани навсякъде. ❤Определяне : Стилен дизайн, може да бъде поставен в тоалетните, спални, детски стаи и други места, където е необходимо; Подходящ за семейство за съхранение на мръсни дрехи, играчки, книги и други предмети от бита (като бельо, пола, тениска, яке, панталони, чорапи и т.н.), пазете къща в чистота и ред; Освен това, тя може да се използва като скучна чанта, защото той е сгъваем и лесен. ❤Съвети за пране : Почистете или за изпиране на ръка, не използвайте пералната машина за почистване на чанти.

Те също купуват с този продукт..