• Новинка
Fascia Muscle Roller, ITME Силиконов Ръчен Антицелулитен Масажор Beat Преносим Фасционный Валяк за Облекчаване на Мускулите, шията, ръцете, краката, Гърба, Тялото Валяк Дълбок М?
zoom_in

Fascia Muscle Roller, ITME Силиконов Ръчен Антицелулитен Масажор Beat Преносим Фасционный Валяк за Облекчаване на Мускулите,

BGN 12.79

Продукти
check Налично за поръчка

[Ръчен ръчен инструмент за самомассажа] : ITME body валяк е предназначен за самомассажа след тренировка, премахва болката в мускулите, лесно увеличава притока на кръв и осигурява по-голямо облекчение и релаксация на тялото и мускулите. [Високо качество и трайност] : Изработен е от висококачествен силикон с нескользящими дръжки, този ръчен валяк фасция, мускули е здрава и е трайна, можете да масажирате себе си или да помогнат на семействата си да се отпуснете с помощта на този масаж валяк, допринесе за дългосрочната физическо и емоционално здраве. [Масажен валяк за по-здраво тяло] Осигурява дълбоко тъканен масаж; Работи дълбоко и бързо, за да унищожи гъста фасциальную тъкани и мастните клетки; инструктори и физиотерапевти препоръчват да използвате нашия салон за валяк за мускули, за възстановяване след тренировка.Ние предлагаме да го използва не по-рядко от един път на ден в продължение на 5-10 минути на всеки целеви участък от кожата. [Подарочное ръководство] : Този мускулен сачмен масажор унисекс и е подходящ за всякакви празнични поводи, като Коледа, Нова година, Свети Валентин, Ден на бащата, Ден на майката и т.н. Един от най-добрите подаръци за родители, братя, сестри и приятели.

Те също купуват с този продукт..