• Новинка
VERDELZ Алуминиево Фолио, тиксо 0.08mm20m5cm Водоустойчив Сребриста Метална тиксо Теплозащитная Лента висока температура Термостойкая Ремонт на Фолио за ленти за Ремонт н?
zoom_in

VERDELZ Алуминиево Фолио, тиксо 0.08mm20m5cm Водоустойчив Сребриста Метална тиксо Теплозащитная Лента висока температура

BGN 22.08

Продукти
check Налично за поръчка

〓Мултифункционалност : Тази самозалепваща лента съчетава в себе си силни адгезионные свойства, устойчивост на атмосферни влияния, отлична химическа устойчивост и устойчивостта на влага, отлична топлопроводимост и т.н. 〓Водоустойчив и маслостойкая : Тази лента е водоустойчив и се маслостойка, и може да се използва около готварска газова печка и мивката, за да се предотврати появата на пъпки и да спестите време за почистване на кухни. 〓Добра вискозитет : Лента от алуминиево фолио, изработен от акрил, чувствителни на натиск лепила, които могат да се огъват и подпре, а също така тя е устойчива на атмосферни влияния, е водоустойчив и устойчив на слънчева светлина. 〓Огнеустойчиви и огнезащитни : След дълго време в открития пламък алуминиево фолио оставя черен цвят, а оригиналния цвят може да се възстанови, избършете я. 〓Приложение : Лента от алуминиево фолио може да се използва за фуги тръбите на климатика, кухненски абсорбатори, хладилници, бойлери и др Лента от алуминиево фолио се използва алуминиево фолио, като основен материал и выпускную хартия като субстрат.Той притежава добра адгезией, гъвкавост, силна отразяващ блясък, силен адгезией и насладят на освежаващи ефекти!Той притежава характеристиките на антистатичен, антирадиационной, холодостойкости и устойчивост на топлина, както и силна свежест и запечатване.Цвят : сребърен Материал : чиста алуминиево фолио Детайли опаковка : 1 ролка Дебелина : 0,15 мм, дължина : 20 метра, ширина : 3/4/5 см Използване на продукта : Този продукт е широко използван в обвързването на тръби, екраниране на електронни продукти и защита от смущения, както и да се използва изпускателни тръби, климатични на въздуха, автомобили, нефтопродукти, мостове, хотели, врати и прозорци и други индустрии.проиллюстрируйте : 1. Почистете област лепене на 2. Разширяване на лента от алуминиево фолио, за да се регулира дължината на 3. Изрежете дадена дължина 4. Махнете долната лента на лента и кликнете, за да премахнете въздушните мехурчета.Ако имате някакви проблеми в процеса на закупуване, моля, свържете се с нас по електронната поща възможно най-скоро, ние ще се радваме да ви осигури денонощен рум.

Те също купуват с този продукт..