• Новинка
Конектор за китара, 6.5 мм Противоизносный Мъж към Мъж AUX Кабел намаляване на шума за Електрически Отбелязва Органи Барабани Говорител(жълто модел, 3 метра)
zoom_in

Конектор за китара, 6.5 мм Противоизносный Мъж към Мъж AUX Кабел намаляване на шума за Електрически Отбелязва Органи Барабани

BGN 53.92

Продукти
check Налично за поръчка

Елате с кабелна етаж под, която лесно се съхранява и отнема по-малко пространство при изход, по-удобно и беззаботна.Кабел представлява шестислойную коаксиальную конструкция, която съдържа двойни слоеве на шума за филтриране на намеса и за намаляване на нивото на шума.Моля процес на потискане на многослойни пакет със силна власт, безшовной стыковкой с интерфейс оборудване.Електрически конектор е направен от чист меден материал, който е устойчив на окисляване, не ръждясва и е с по-дълъг срок на експлоатация.Корпус кабел клюки от висококачествен найлон, който е по-гъвкав и издръжлив, износостойким и устойчив на разкъсване.Функция : 1. Кабел представлява шестислойную коаксиальную конструкция, която съдържа двойни слоеве на шума за филтриране на намеса и за намаляване на нивото на шума.2. Моля процес на потискане на многослойни пакет със силна власт, безшовной стыковкой с интерфейс оборудване.3. Електрически конектор е направен от чист меден материал, който е устойчив на окисляване, не ръждясва и е с по-дълъг срок на експлоатация.4. Корпус кабел клюки от висококачествен найлон, който е по-гъвкав и издръжлив, износостойким и устойчив на разкъсване.5. Елате с кабелна етаж под, която лесно се съхранява и отнема по-малко пространство при изход, по-удобно и беззаботна.Спецификация : Тип елемент : Аудио кабельматериал : чиста мед + найлон Адаптер : 6.5 мм Директен лакът Приложение : Електрическа китара, електрическа бас, електронни органи, електрически барабан, високоговорители и друго музикално оборудване за свързване.Списък с пакети : 1 XAudio кабел.

Item Type:
Audio Cable
Material:
Pure Copper + Nylon
Adapter:
6.5mm Straight Elbow
Application:
Electric guitar, electric bass, electronic organs, electric drum, speakers and other music connection equipment.
Package List:
1 xAudio Cable :

Те също купуват с този продукт..