• Новинка
Мултицет 2000 Броя Цифров Мултицет с Вольтметром за Постоянен Ток, Променлив Ток, Волт Ом Ампер Тест Метър Измерва Напрежение, Ток, Съпротивление на Непрекъснатост н?
zoom_in

Мултицет 2000 Броя Цифров Мултицет с Вольтметром за Постоянен Ток, Променлив Ток, Волт Ом Ампер Тест Метър Измерва Напрежение,

BGN 7.99

Продукти
check Налично за поръчка

⚡ ДНЕВЕН УНИВЕРСАЛЕН ЦИФРОВ МУЛТИЦЕТ : точно измерва напрежение променлив/постоянен ток, постоянен ток, съпротивление и диод.Идеален за всички видове ежедневна употреба и промишлена употреба, може бързо премахване на неизправности и помощ в ремонт.Този ohmmeter лесно да се използва за битови контакти, предпазители, батерии (включително превозни средства), отстраняване на автомобилни вериги, зареждане на системи за изпитване на електрониката в колите и т.н. ⚡ ТОЧНО за ОТСТРАНЯВАНЕ на НЕИЗПРАВНОСТИ СЪС ЗАДНО осветяване : Този измерване на напрежение е скоростта на вземане на проби 2 пъти в секунда, а благодарение на високото резолюция и голям LCD екран с подсветка, можете лесно да се чете на места с ниска осветление. 3 ½ цифри (1999 граф) 0,6" и висока полярност, включително и на отрицателни и положителни показания, правят всеки тест ясни. ⚡ ЗАЩИТА ОТ ПРЕТОВАРВАНЕ ЗА СИГУРНОСТ : Двоен керамичен предпазител е защитен от изгаряне и предпазва от претоварване.Силиконовата капачка на този мултицет за защита на ръкавите и ъгъл, осигурява ефективна защита на мултицет за предотвратяване на случайно падане и повреда, също силиконова капачка може да се предотврати удар от електрически ток за сигурността на потребителя и да се направи измерване на по-безопасно. ⚡ ФУНКЦИОНАЛЕН & ИЗДРЪЖЛИВ & ЛЕСЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ : Тези мулти тестери поддържат задържане на данни, индикатор за ниско ниво на зареждане на батерията и непрекъснат сигнал.Идеален за ремонт на електрически, учебен отдел, силова електротехника, инженерни тест, обществената верига, фабрично тест оригинално, проверка, ремонт на уреди, лаборатории, образование, завод, работилница с висока степен на точност. ⚡ ДЖОБЕН РАЗМЕР ПРЕНОСИМ : Този мултицет-тестер много повече на вашия телефон, той може много лесно да се опаковат, че вие дори можете да го сложите в джоба си.Добър дизайн и е изработена от висококачествени материали, този измерване на напрежение мултицет доста траен.Независимо от това, че вие искате да се направят някои битови или търговски подобрение, този тестер на мултицет трябва да бъде вярна. ⚡Забележка : Този измерител не може да провери на променлив ток.Преди изпитването се уверете, че вашият мултицет е конфигуриран правилно. ⚡Пакет включва в себе си : Този цифров мултицет идва с 9-волтова батерия (предварително инсталиран), с гумен корпус със стойка, набор от тестови кабели, ръководство за експлоатация на оператора, доживотна гаранция и техническа поддръжка за да отговори на нуждите на клиентите.

Те също купуват с този продукт..