• Новинка
GYQYYGZ Птичья Преносима Клетка Малогабаритна Птичья Пътна Клетка Забавно Метална Птичья Клетка Голям Папагал Птичья Клетка за Cockatiel Lovebird Птичья Клетка с Гнездовой С?
zoom_in

GYQYYGZ Птичья Преносима Клетка Малогабаритна Птичья Пътна Клетка Забавно Метална Птичья Клетка Голям Папагал Птичья Клетка

BGN 162.72

Продукти
check Налично за поръчка

Пазете дома си в чистотата на : пола опазване на семена от птици може да се прилага за различни части на вашата клетка за клетки, тя може да заобикалят птица клетка на 360 градуса, за да се избегнат дразнещи плаващ пера, пази къщата си в чистота и ред.Благодарение на солидна дръжка за лесно преместване и транспортиране, можете да вземете своите птици със себе си на разходка, на почивка или за други дейности на открито.Прибиращ тава под клетката може да се сваля за лесно почистване, която осигурява хигиена на вашите любимци и чистота на клетките.Входовете са здраво закрепени снимките, които могат да попречат на вашия умен птичкам да отвори вратата и да ги държи в безопасност в клетката, когато не сте наоколо.Здрава метална жица, която лесно се огъват.Този ловецът семена на пера може да се предотврати разпространението на храни във клетка за клетки навън, помага за поддържането на чистотата на клетка за клетките и пол.Интелигентен подарък за хора, които обичат да се размножават птиците и папагал, който може да донесе голямо удобство в живота.Продукт : Птица cage Material : metal Size : 35*40*51cm Accessories : стои бар*2+кутия за храна*2+кутия за разплод*1 Applicable обект : Малък и среден birds Easy за да почистите и лек, за да може да работи, като дава на птиците, както и чист дом.съвет : 1. Моля, проверете размера и цвета, преди да купите.2. Моля, имайте предвид, че малки разлики в цвета могат да бъдат предизвикани от различни монитори, моля те, прости на me3. Измерването се извършва ръчно, и грешката е нормално.Моля, позволете разликата в 2-3 cm, която определя действителния обект.4. Добре дошли споделяне и обратна връзка, ние ще ви предоставим най-добрите продукти и услуги.Ние вярваме,че можем да отговарят на вашите нужди висококачествени продукти.Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща.5. Логистика, обикновено ние ще доставим в рамките на 1-3, разплащателна срокът за доставка е 9-15 дни.

Те също купуват с този продукт..