• Новинка
Novobey 11,4x19,7 инча Свети Валентин Селски Червен Камион Панделки за Декорация Бяло и Червено Сърце Печатни Лък за Деня на Свети Валентин Занаяти САМ Лук Бижута Вечерни ?
zoom_in

Novobey 11,4x19,7 инча Свети Валентин Селски Червен Камион Панделки за Декорация Бяло и Червено Сърце Печатни Лък за Деня

BGN 34.00

Продукти
check Налично за поръчка

❤Голям Валентин Лука Декорации : "Свети Валентин лук е много подходящ за гирлянди, Свети Валентин, Ден на майката, сватба, коледна елха, венец, опаковъчна хартия за декорация. ❤Размер : 29 см х 50 см / 11,4*19,7 инча.Използвайте ги по време на партита, за да си на парти в "свети Валентин" е по-нежна и романтична и да се създаде щастливо празнична атмосфера. ❤ Романтичен дизайн : Венец от лук за "Свети Валентин" е отпечатана със сърдечни шарени, пълни с романтика, и е идеален избор за декорация на партита на "Свети Валентин"; червеният цвят е ярък и привлекателен, както любовен модел отпечатани ясно, че прави подарък по-романтични и нежни. ❤Материал : Тези лука на Св. Валентин са изработени от полиестер, многократна употреба, лек, лесен за носене, имат изящна изработка, ясна печат и могат да ви служат дълго време. ❤Елегантна и романтична украса на дома : лък е изработен от класическа червено и класически модела във формата на сърце, прост и елегантен, елегантен и лек, подходящ за украса на вашия дом, офис, кола, двор и другите места, добавяне на цвят и чар декоративному пространството.Технически характеристики : Материал : Polyester Size : 29 см*50 см/11.4*19.7 in Color : picture color Package Включва : 1бр * ден на Свети Валентин bow Note : 1. Поради разлика в покритието на екрана и цвета на продукта може да се различават малко от изображението.2. Моля, позволете 0.5-2 см разлики от ръчно измерване.

Те също купуват с този продукт..