• Новинка
Легло котка куче Легла Легла куче, Легло за котки Покритата котка,Шестоъгълен Легло за Котки,Свалящ се Washable на кутията,Non-Slip Дъното с мек памук и плюшем за котки и ма?
zoom_in

Легло котка куче Легла Легла куче, Легло за котки Покритата котка,Шестоъгълен Легло за Котки,Свалящ се Washable на кутията,Non-Slip

BGN 15.99

Продукти
check Налично за поръчка

【Прост дизайн и висококачествен плат】Ултра мек плюш, увити дизайн и дълбоки стени осигуряват топлина, комфорт и подкрепа.Тези функции ще помогне за намаляване на тревожността на вашия домашен любимец, да му осигурява безопасно и удобно място за сън. 【Soft & Comfortable】 Напълно изпълнен безопасно памук, PP, подсилени от страна осигуряват максимален комфорт за кучета, които обичат да се прегръщат, сворачиваться и притискам по време на сън.Космати повърхност от луксозни плюшени тъкани натрупате повече уютната топлина на вашата собачке,осигуряване на ултра комфортна и уютна зона за отдих на любимите си домашни любимци. 【Нескользящее дъното и свалящ се капак】 Не е нужно да се притеснявате за почистване, ако има нещастни случаи.Свалящ се с здрав цип за лесно почистване и се поддържа легло, без да се налага.За най-добри резултати машинно пране или почистване лесно почистване.Дъното на квадратна легла за домашни любимци оборудвано нескользящим дъно, което улеснява поставянето на гнездото за домашни любимци на равен и плавен място, не се плъзга лесно се държи в неподвижно положение. 【РАЗМЕР И ОФЕРТИ】 : Размер на легла за домашни любимци : 15,7" x 12" , вътрешни размери легла за домашни любимци : 8" x 10" - Подходящ за малки кучета и котки. 【ЗАБЕЛЕЖКА】Тъй като куче на легло, опаковани в вакуум, моля, използвайте ръцете си, за да се даде път от двете страни на леглото, и изчакайте 48-72, тя да възвърне първоначалната си форма.Ние приемаме пълната отговорност за продукт, ако имате някакви въпроси, просто се свържете с нашия екип за поддръжка на клиенти.

Те също купуват с този продукт..