• Новинка
NEWFOM Водоустойчив Покриване на Лебедка Тежкотоварни Пылезащитная Делото Лебедка Вътрешно и Външно Защитно покритие Лебедка за Електрически Лебедки 8500-17500 килогра?
zoom_in

NEWFOM Водоустойчив Покриване на Лебедка Тежкотоварни Пылезащитная Делото Лебедка Вътрешно и Външно Защитно покритие Лебедка

BGN 9.59

Продукти
check Налично за поръчка

Премиум материал : Покриване на лебедката е изработена от дебела оксфордской тъкани 600 D, която е трайна, а на писта е оборудвана с водоустойчиви ленти за защита от дъжд и сняг.Размер : Размери на нашата капачки лебедка е 21,5 инча и дължина 9,5 инча височина и 7,5 инча в дълбочина.Той може да се използва за различни лебедки с тегло от 8500 до 17500 паунда и им осигурява перфектна защита.Дантела В долната част на капака има лебедка еластична лента, която може да се плътно обвива лебедку, като се гарантира, че почти нищо не може да проникне и да навредят на вашата ценна техника.Всепогодная защита : без значение дали е на открито или на пътя отпред, покриване на лебедката може да осигури цялостна защита, като водоустойчивост, прах и UV-защита на лебедка, като по този начин за удължаване на срока на експлоатация на лебедка.Задоволително обслужване : Ние се стремим да ви донесе добър опит за пазаруване, така че, ако имате някакви въпроси за този продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Ние се фокусираме върху производството на всички видове оръжия и да се стремят да предложат по-удобен избор в живота си Спецификация : Материал : 600 D висококачествен плат Оксфорд + PVC силно водонепроницаемое покритие, няма нужда да се притеснявате, че водата ще попаднат в лебедку.Цвят : черен Размери : 21,5 инча (дължина) х 7,5 инча (широчина) х 9,5 инча (височина) Моля измерете размера на лебедка, преди да купите.Детайли : 1. Долу има дъвка, за да лебедка плътно прилегала на капака и не сдувалась от вихъра 2. Във вътрешната зона на шевни са водоустойчиви ленти, така че не е нужно да се притеснявате за това, че машината се намокри от дъжда.

Material:
600D high-quality Oxford cloth + PVC strong waterproof coating, no need to worry about water getting the winch.
Color:
black
Dimensions:
21.5 inches (length) x 7.5 inches (width) x 9.5 inches (height)
Please measure the size of the winch before purchasing. :
Details:
1. There is an elastic band at the bottom to make the winch fit tightly with the cover and prevent it from being blown away by the wind :
2. There are waterproof strips in the internal sewing area, so you don’t have to worry about rain getting wet on the machine :
You will get:
1 winch cover and 1 packaging bag.

Те също купуват с този продукт..