• Новинка
суповая лъжица. Чаена лъжичка Мед мед Изкуство Антипригарный Гърне Суповая лъжица Домакински висока температура Устойчива Лъжица Супени лъжици (Цвят : 6 опаковки)
zoom_in

суповая лъжица. Чаена лъжичка Мед мед Изкуство Антипригарный Гърне Суповая лъжица Домакински висока температура Устойчива

BGN 122.32

Продукти
check Налично за поръчка

Той е прост и елегантен дизайн, който може да се комбинира със съществуващите прибори.Край многократно полирана, гладка и кръг, гърне не е толкова лесно да боли.Изискан дизайн на модела върху дръжката, повече текстури, дизайн куката, удобно за съхранение, за спестяване на място.Пълномаслено леярство, е гладък и кръгъл крива, красив външен вид, лесен и удобен по-удобен за използване.Лъжица за спагети с голям капацитет, дълбока, много удобен и практичен за подаване на супа и каша.Смогите да се използва за да се добави към съществуващи набори или за да обслужва специални событияпродукт име : суповая ложкаПродукт материал : медьпромпт : 1. Моля, проверете размера, преди да купите.Поради ръчно измерване ще бъде грешка около 0-3 см, моля, приемете 2. Снимки на продукта не съдържат елементи, различни от продукта3. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори може да има малка разлика в цвят, моля, разберете.4. Посочените данни са само за справка, размер се измерва ръчно, всяка променлива може да се различават, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря.5. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро.6. Добре дошли на споделяне и обратна връзка, за да можем да ви предоставим най-добрите продукти и услуги.7. Благодаря ви, че посетихте моя магазин, натиснете, за да влезе в магазина ми, ще има много продукти за вашата помощ, логистика, като правило, ние ще ви изпратим в рамките на 1-3 дни, а очакваното време на пристигането си е 9-15 дни.

Те също купуват с този продукт..