• Новинка
Бейзболен калъф за телефон iPhone 12 Mini - Произведен от Професионални бейзболни на кожата и Релефни Червени ръчен бод, Тънък калъф, Защитна дръжка, Автентичен кожен кал?
zoom_in

Бейзболен калъф за телефон iPhone 12 Mini - Произведен от Професионални бейзболни на кожата и Релефни Червени ръчен бод,

BGN 24.80

Продукти
check Налично за поръчка

【ПРЕМИЯ ЕСТЕСТВЕНА КОЖА】 Ръчна работа и е изработен от естествена телешка кожа Rawlings с релефни червени ръчно изработени шевове. 【СТИЛЕН И уникален 】Осигурява стилна и уникална защита за вашия телефон.mcmadley предоставя най-автентичен бейзболен калъф за телефон на пазара, старее също като истински бейзбол, защото той използва същата кожата, че и истински професионален бейзбол.Комплименти в изобилие от вашите отбори приятели. 【ФУНКЦИОНАЛНИ】 седалките mcmadley осигуряват пълна защита на вашия телефон благодарение на гъвкавост отворения дизайн на достъп до ключови бутони, зарядно портове и конектори за слушалки.Защитете своите инвестиции с помощта на спортен калъф от mcmadley, в който се използва натурална професионална спортна кожа. 【CUSTOM FIT】 Идеалната тънка и индивидуална за кацане, за вашия i Phone с помощта на солидна естествена кожа.Усещането, че държите в ръцете на професионален бейзбол. 【БЕЗ ЛОГО】 mcmadley никога няма да публикува реклама или лого на фирмата на нашите красиви кожени седалка.

Те също купуват с този продукт..