• Новинка
FAKEME Самозалепващи Измерване на Лента Miter Saw Band Backrest Стоманена Линийка, Подплата Metric Стоманена Линийка От въглеродна стомана - от Ляво на дясно 0-100 cm, както е описано
zoom_in

FAKEME Самозалепващи Измерване на Лента Miter Saw Band Backrest Стоманена Линийка, Подплата Metric Стоманена Линийка От

BGN 34.48

Продукти
check Налично за поръчка

Боядисани в цвят неръждаема стомана, с ясна, точна мащаб. 3 метода за четене на вашия избор : наляво-надясно(положителна), от ляво на Дясно(отрицателен), а в средата и от двете страни.Изработен от картон, стомана, с добра твърдост и устойчивост на износване.Използва се за верстаков, пильных маси, машини, маси, плотове, колони, стени, колони, торцовочной триони,Т-образна пътека,торцовочного друго,настолен циркуляр,смилане на масата,лентови триони,дървообработващи инструменти и т.н. Могат да бъдат разрязани на различни по дължина в съответствие с реалните потребности,със самозалепваща подложка, може директно да се прилага за инструменти.Описание : - Изработени от картон, стомана, с добра твърдост и устойчивост на износване. - Боядисани в цвят неръждаема стомана, с ясна, точна мащаб. - Може да се режат в различни дължини в зависимост от реалните нужди, със самозалепваща подложка, може да бъде директно наклеен на инструменти. - Използва се за верстаков, пильных маси, машини, маси, плотове, колони, стени, колони, торцовочной триони,Т-образна пътека,друго торцовочной пътеки,на работния плот на трион,масата на рутера,лентови триони,дървообработващи инструменти и т.н. - 3 метода за четене за вашия избор : отляво-надясно(положителна), от Дясно на ляво(отрицателно), в Средата и в двете посоки.Спецификация : - Материал : въглеродна стомана - Размер : - 100cm(1.09 yd/39) - 200cm(2.19 yd/78.7) - 300cm(3.28 yd/118) - 400cm(4.37 yd/157") - 500cm(5.5 yd/ 197) - Ширина : 13cm - Цвят : Неръждаема стальпакет Включва : 1 бр . самозалепващи мярка Tape Note : цветовете могат да се различават от дисплея на разликата, моля, разберете.Моля, позволете на 1-3 мм грешка се дължи на ръчно тест.Вашето удовлетворение е наш приоритет.По този начин, ние ще доставят продукти и услуги на най-високо качество, за да се погрижат за вашето удовлетворение.

- Material:
Carbon Steel
- Size:
- 100cm(1.09yd/39'') :
- 200cm(2.19yd/78.7'') :
- 300cm(3.28yd/118'') :
- 400cm(4.37yd/157) :
- 500cm(5.5yd/ 197'') :
- Width:
13cm
- Color:
Stainless Steel
Package Includes:
1 Piece Self Adhesive Measure Tape :
The color may have different as the difference display, pls understand. :
Please allow 1-3mm error due to hand test. :
Your satisfaction is our priority. So we would deliver the highest quality products and services to meet your satisfaction. :

Те също купуват с този продукт..