• Новинка
Perportu-min Стъклена Етажерка За Баня Алуминиева Релса Правоъгълна Душ Caddy Кошница Органайзер Стенен W/Куки 1ZEWOJC-06-16-E (Цвят : е свързан с дълги абзаци, размер : 60 м)
zoom_in

Perportu-min Стъклена Етажерка За Баня Алуминиева Релса Правоъгълна Душ Caddy Кошница Органайзер Стенен W/Куки 1ZEWOJC-06-16-E

BGN 22.00

Продукти
check Налично за поръчка

❤ Тежкотоварни : Алуминиеви направляващи стълбове и направляващи релси осигуряват качество и срок на годност. ❤ Антиржавейный : Пясъкоструйна обработка предпазва от корозия и ръжда. ❤ Спестяване на пространство : Сложете шампоан, сапун или други продукти за баня на тази стъклен рафт за душата. ❤ Закалено стъкло : Допълнително закалено стъкло с дебелина от 7 мм, дори ако то се счупи, може да се използва безопасно. ❤ Гаранция и обслужване : Ако не сте доволни, не се колебайте да се свържете с нас като към стабилен приятел. ◆ Технически характеристики на продукта : ✦ Материал, изделия от : метал✦ Вид на продукта : срок на годност, срок за съхранение, поставки за цветя, ъглова каса и т.н.✦ Применимая сцена : баня, складово помещение, хол, детска градина, кухня, са много подходящи за съхранение в ъгъла на банята.◆ Характеристики : ✦ 100% чисто нов и високо качество.✦ Лесно се монтира на всяка стена, включително и обков.✦ средства за грижа за кожата, козметика, саксии за цветя и т.н.◆ Поддръжка : ✦ 1. Използвайте чиста вода и избършете с памучен плат✦ 2. Нежно избършете с влажна кърпа, сапун или паста за зъби, след това изплакнете с вода _BOS_ Забележка : ✦ Тази опаковка съдържа само този продукт и не съдържа никакви декоративни елементи, свързани със снимка.✦ 100% гаранция за качеството на продукта.Моля, позволете 1-3 см грешка и малка разлика в цвета, срокът за доставка е от 15-20 дни.✦ Ако не сте получили стоката в рамките на 30 дни, моля, свържете се с нас.✦ Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Нашият професионален екип за поддръжка на клиенти ще бъде на разположение 24 часа в денонощието.

Те също купуват с този продукт..