• Новинка
3D Повишени 3ШТ Емблемата на Странична Емблема Наляво Надясно Икона и Задната Емблема 3D Лого Табела Origianl Размер ABS Материал за Подмяна на 2017 2018 2019 2020 2021(сребърно/Черн?
zoom_in

3D Повишени 3ШТ Емблемата на Странична Емблема Наляво Надясно Икона и Задната Емблема 3D Лого Табела Origianl Размер ABS

BGN 23.98

Продукти
check Налично за поръчка

ПОДХОДЯЩ - 2016 2017 2018 2019 2020 За това , за да се настанят на превозното средство с дупки.Имаме скоби с лепило на гърба.Размер - дължина 10,5 инча * височина 2,2 инча,задната врата 9,5 см* Височина 1,85 инча,размер на OEM.Материал ABS : Атмосферостойкий, ABS, НЕ се окислява, не ръждясва и не се оцвети.Специално изработени за автомобилна употреба е Напълно нов, без драскотини, фланец и СЪВЪРШЕН.Топло забележка : не забравяйте да се почисти внимателно задълбочаване, за да се гарантира дълголетие на лепилото, преди да нанесете.Идеалният подарък е Чудесен подарък за любителите на автомобили!Всеки въпрос, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Защо избрахте нашата емблема? 1. Бъдете са изработени от висококачествена ABS, добро качество, за да украси каросерията на автомобила! 2. Изтънчен дизайн, предава безкрайно удоволствие в живота си.Просто, но забележителен моделиране на лого на автомобила. 3. Годни напълно,на пръв поглед като част от ОЭМ.Топло забележка : не забравяйте да се почисти внимателно задълбочаване, за да се гарантира дълголетие на лепилото, преди да нанесете.Опаковка : 2 бр. Странична емблема,1 бр. задна емблема на 24 часа обслужване на Бърза реакция: Всеки въпрос, моля, не се колебайте да се задават в раздел "Въпроси и отговори клиенти" или се свържете с нас директно.Бързо сервизно обслужване : Липсата на излишни за замяна или връщане за увреждания и незадоволени желания.

Те също купуват с този продукт..