• Новинка
Рамка на легло платформа Kadimendium дървена, Естествен дървен костур птици сигурност wooden за живот стаи за Ара(триъгълника)
zoom_in

Рамка на легло платформа Kadimendium дървена, Естествен дървен костур птици сигурност wooden за живот стаи за Ара(триъгълника)

BGN 13.91

Продукти
check Налично за поръчка

【перфектен дизайн】Идеален костур, предназначени за вашите малки приятели, за да стоят и да се обучават. 【птици】е Подходяща за хълмисти попугайчиков папагали ара африканските сиви и другите птици с подобни размери. 【да се използва】идеален за шлифоване на нокът и клюна. 【добро забавление】Дайте своя пернатому приятел часове на забавление и упражнения за краката. 【естествено дърво】е Изработена от естествено дърво , това е сигурност за домашни любимци.Изработен от дърво , той е безопасен за домашни любимци.Дайте своя пернатому приятел часове на забавление и упражнения за краката.Идеален костур, предназначени за това, да си малки приятели може да устои и да се обучават.Подходяща за хълмисти попугайчиков папагали ара африканските сиви и другите птици с подобни размери.Идеален за шлифоване на ноктите и клюна.

Condition:
100%Brand New
Material:
Wood
Size for Type:
20*16*13cm / 7.87*6.3*5.12in
Size for Semicircle Type:
20*17*9cm / 7.87*6.7*3.54in
Weight:
360g
Color:
Random Color
Package List:
2* Wooden Board :
3* Wooden Bar :
6* Screw :
Notice:
Please allow 1-3cm error due to manual measurement and make sure you do not mind before ordering. :
Please understand that colors may exist chromatic aberration as the different placement of pictures. :

Те също купуват с този продукт..