• Новинка
Xmada Самоклеящийся силиконов калъф AirTag-2 бр Лек лепкав калъф За пультах дистанционно управление, електронни устройства, съвместими с Apple AirTag 2021 (тухла - червен)
zoom_in

Xmada Самоклеящийся силиконов калъф AirTag-2 бр Лек лепкав калъф За пультах дистанционно управление, електронни устройства,

BGN 6.39

Продукти
check Налично за поръчка

[Силна адхезия] Залепваща облегалка-това е водоустойчив, термостойкая и силна адхезия прозрачна акрилна лента, лесно можете да се залепи я на всяка равна повърхност. [Многофункционален] Може да се използва в най-различни сцени, можете да ги залепите на дистанционно управление, под наем, автомобил, безпилотни летателни апарати, дъски и т.н. Дори можете да използвате, за да скриете вашия Air Tag там, където крадци не могат да го намерят, за да защити вашите ценности. [Easy] Само като 0,21 грама допълнително (само 0,6 грама, включително Air Tag), много удобен за поставяне до чувствителни към теглото на обекти, като безпилотни летателни апарати, камера. [Точният размер] Богато разработен, за да допълни и да защитят новата версия на Apple Air Tag 2021. Корпус точния размер на прилепен към вашия Air Tag, тя да остане на място, така че никога не трябва да се притеснявате за това, че той ще излезе от строя. [Опаковка] В комплекта са включени 2 броя тухла-червени самоклеящегося силиконов своята практика Air Tag (с изключение на Apple Air Tag).Какво да направя, ако искам да изтрия и да го прикачите към друг обект?.Ние ви препоръчваме да го използвате за еднократно нанасяне, тъй като премахване и повторно нанасяне на нашето лепкав своята практика ще намали ефективността на лепило.Но ако наистина искате да направите това , моля, дръжте самозалепваща повърхност чиста и веднага прикрепете я към друг предмет, ние вярваме, че това ще свърши отлична работа.Трябва ли да се направи някаква специална подготовка, за да се уверите, че моят лепило се залепва?.Уверете се, че той се прилага върху чиста, суха повърхност.Лепилото най-добре работи върху плоски повърхности.Натиснете за около 5 секунди, за да се уверите, че той е на мястото си.С течение на времето той става все по-стабилна.

Те също купуват с този продукт..