• Новинка
На кутията на Климатика Aqur2020,Универсална оборудване запечатване Плоча Климатик оборудване запечатване покритие за Мобилни Климатици Дограма
zoom_in

На кутията на Климатика Aqur2020,Универсална оборудване запечатване Плоча Климатик оборудване запечатване покритие за

BGN 46.64

Продукти
check Налично за поръчка

ПРАКТИЧНИ АКСЕСОАРИ : Тази практическа оборудване запечатване на капака може да се предотврати попадането на горещ въздух, распыляемого от маркуча на климатика, обратно в стаята и да я съхранявате на хладно.ПРОФЕСИОНАЛЕН И НАДЕЖДЕН : стабилно качество, икономия на енергия и опазване на околната среда, които могат да подобрят хладилни характеристики на климатици.ЛЕСНА УПОТРЕБА : може да се разглобява, само след отстраняване на уплотнительную лента, на която удобно да разглобява и може да се използва повторно.ШИРОКА е УНИВЕРСАЛЕН : Лесен монтаж, подходящ за монтаж върху всякакъв вид прозорци, широко се използва в различни мобилни климатици.ПРЕПОРЪЧИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ : Избрани тъкани са здрави и надеждни, износостойки, антивозрастны, подходящи за семейна употреба.Параметри : Състояние : 100% Маркова Новост Вид на продукта : Климатик оборудване запечатване на капака Материал : плат Функция : за да се Предотврати топъл въздух, изпускани от маркуча на климатика, от връщане в стая Тегло : прибл. 148 г / 5,2 унции размери на продукта : прибл. 200x50 см / 78.7x19.7in кръст Бод Пакет списък : 1 х климатик оборудване запечатване на кутията 1 х кука и контур закопчалката Забележка : 1. Моля, позволете 0-2 см грешка се дължи на ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. 2. Монитори не е калибриран еднакво, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Air-Conditioning Sealing Cover
Material:
Cloth
Function:
Prevent the warm air ejected from the air conditioning hose from flowing back to room
Weight:
Approx. 148g / 5.2oz
Product Size:
Approx. 200x50cm / 78.7x19.7in
Package List:
1 x Air-Conditioning Sealing Cover :
1 x Hook and Loop Fastener :
Note:
1. Please allow 0-2 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Те също купуват с този продукт..