• Новинка
Forca Smart-Часовници,1.69' Фитнес Часовник,Умни Часовници за Android Телефони и iOS Съвместими Смарт Часовници за Мъже, Жени,Фитнес Следи с Пульсометром,Водоустойчив смарт ча?
zoom_in

Forca Smart-Часовници,1.69' Фитнес Часовник,Умни Часовници за Android Телефони и iOS Съвместими Смарт Часовници за Мъже,

BGN 55.99

Продукти
check Налично за поръчка

ЕКСПЕРТНА ТЕХНИЧЕСКА ПОМОЩ : истинските експерти са на разположение 24/7, за да помогне с настройките, проблеми с връзката,отстраняване на проблеми и много други.,, ⌚【Bluetooth Покана Smartwatch】Forca Bluetooth smart watch оборудван с цветен сензорен екран с диагонал 1,69 инча, като качеството на цветовете, така и скорост на реакция на сензорния са значително подобрени, което ще позволи създаване на ви отлична визуална и потребителски опит.След свързване към Bluetooth можете да провеждате/отговаря/да телефонни разговори директно през smart-часовници,ако телефонът ви не е удобен за използване. ⌚【Управление на музика и гласови изход】Умен часовник ви помага да управлявате музиката направо от китката си,лесно да се възпроизвежда или да спре на нея.По време на тренировка той може да работи като говорител Bluetooth за възпроизвеждане на музика. ⌚【САМ Your Screen & Health, Tracker】Forca smartwatch идва с четири циферблатами,можете да изтеглите различни скали в приложението "Da Fit" в съответствие с вашия стил.Фитнес-умни часовници имат вградена динамична циферблат на интерфейса,можете да настроите която ви харесва циферблат и да го инсталирате в съответствие с нуждите на различните ситуации.Освен това,тези умни часовници включват в себе си по-практични функции,като например мониторинг на сърдечната честота в реално време,проследяване на сън,кислород в кръвта,брой стъпки,калории изгорени,данни за състояние на стрес. ⌚【Long Battery & Waterproof Fitness Watch】Нашия тракер активност осигурява 5 дни нормална употреба и до 30 дни на изчакване,когато не се използва.Водоустойчив смарт часовници IP67 могат да работят добре при миене на ръцете и в дъждовните дни.Уверете се,че не го носите,когато сте в горещо източника или сауна, или когато взимате гореща вана, за да удължи живота. ⌚【Умни часовници за Android телефони и i OS】трябва само да изтеглите приложението "Da Fit" на вашия телефон.Смарт часовници са съвместими с Android 5.0/9.0 и по-горе, и са свързани с смартфон чрез "Da Fit",можете да получавате напомняния за приложение в реално време.практически инструменти, за да отговарят на нуждите на вашия ден,като прогноза за времето,аларма,управление на музика,таймер за напомняне за питейна вода,дистанционна камера,напомняне за седнало положение.Умен часовник Forca се грижат повече за здравето си.Инсталиране на заседналия начин на живот и напомняне за питейна вода за поддържане на здрава работа и жизнен статус.Научният анализ с помощта на мониторинг на сън може да ви помогне да подобрите навик за сън.Жените потребителите могат по-добре да се предпазите от инсталирането на напомняния за женските менструални цикли,период на овулация и периода на бременността. 1 x Умен часовник Forca с каишка. 1 х кабел за зареждане. 1 х Ръководство за потребителя.

Те също купуват с този продукт..