• Новинка
LHHH Hi-Fi Музикална Озвучителна Система Преносим Boombox CD Плейър с AM/FM Радио, USB MP3 Възпроизвеждане, Жак За слушалки, Led Дисплей, U Диск, Радио CD Плейър 2412 см (цвят : синьо)
zoom_in

LHHH Hi-Fi Музикална Озвучителна Система Преносим Boombox CD Плейър с AM/FM Радио, USB MP3 Възпроизвеждане, Жак За слушалки,

BGN 45.59

Продукти
check Налично за поръчка

Ако имате някакви проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас. _BOS_ CD/MP3 диск преписват на устройство USB/SD/TF карти. _BOS_ FM/AM двухдиапазонное радио. _BOS_ Възпроизвеждане на DVD/VCD/MP3/MP4/WMA/CD дискове, съвместим с CD-R/CD-RW и други формати дискове. Интерфейс за карта USB/SD/TF карта.Ако имате някакви проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас.CD disc/MP3 disc transcription to USB/SD/TF card device FM/AM two-band radio Play DVD/VCD/MP3/MP4/WMA/CD discs Compatible with CD-R/CD-RW and other formats of discs USB/SD/TF card interface Browsable JPEG pictures Audio/video output jack LCD playback track display40-ключов дистанционно управленияудио вход (може да се използва за възпроизвеждане на външен източник на звук)Стерео жак за наушников1. Моля, проверете размера и цвета, преди да купите.2. Моля, обърнете внимание, че може да има малка хроматическая отклонение се дължи на различни монитори, моля, разберете.3. Поради ръчно измерване, моля, оставете 3-5 см разлика, благодаря. Срокът за доставка е 10-25 дни.Ако все още не можете да получите поръчката си в рамките на 30 дни, моля, свържете се с нас. _BOS_ Ние вярваме, че можем да отговарят на вашите нужди с помощта на висококачествени продукти.

Те също купуват с този продукт..