• Новинка
EVERSECU 1080P FHD 2.4 Ghz WiFi IP Камерата е Безжична Вътрешна Камера за Нощно Виждане за Откриване на Движение, 2-Лентов Аудио Домашна Сигурност Наблюдение Канче/Наклон/Увеличе?
zoom_in

EVERSECU 1080P FHD 2.4 Ghz WiFi IP Камерата е Безжична Вътрешна Камера за Нощно Виждане за Откриване на Движение, 2-Лентов

BGN 19.19

Продукти
check Налично за поръчка

Моля, обърнете внимание, че тази камера не работи с Wi-Fi 5 Ghz. [ТЕХНОЛОГИЯ за ШИФРОВАНЕ на ВИДЕОТО ] Уникална технология за криптиране се използва тази IP камера за запис на клипове на карта micro SD.Никой не може да копирате видео файлове от SD карти чрез четец на карти, дори ако вашата камера или SD-карта са откраднати.Видео файлове на SD-карта могат да бъдат на разположение за вас в собствения си профил. [СТАБИЛНА връзка Wi-Fi ] е Лесна и бърза инсталация и стабилна връзка Wi-Fi На 2,4 Ghz за IP камери Victure,просто следвайте инструкциите в ръководството на приложение "YCC365". адаптируйтесь за i OS и Android,можете да не само да зададете няколко предварително зададени позиции за всяка камера,но и да добави няколко камери на различни терминали. [1080 P NIGHT VISION & MOTION DETECTION] 10 бр 850nm IR led технология разширява гледане разстояние до 30 метра в най-непрогледния мрак, за да ви предложим супер опит за нощно виждане.IP камера Victure може да следите на движение, а след това изпрати известие на вашия мобилен телефон, за да се предотврати проникване във вашия дом. [БЪРЗО ПОЗИЦИОНИРАНЕ И ПАНОРАМЕН ПРЕГЛЕД]IP камера Victure има широкоъгълен обектив 100°с обхват на въртене 355 градуса хоризонтално и 100°вертикално за постигане на панорамния гледане на 360° без някаква сляпа зона, просто трябва да щракнете, за да видите, където искате на панорамния екран. [2 WAY AUDIO ПРОТИВ NOISE]Victure IP Camera вграден микрофон и високоговорител за 38d B и технология против noise, плавен звук ви позволява да се утеши с вашия любим човек.Можете да ясно да общуват помежду си, когато пожелаете.

Те също купуват с този продукт..