• Новинка
Mosako 3 бр. Разнообразни еластични ленти За Коса Зелен Сатен Дъвка За Коса Ластични Връзки За Коса Кадифена Шал За Коса Дебела Опашка на Притежателя на Въже За Косата ?
zoom_in

Mosako 3 бр. Разнообразни еластични ленти За Коса Зелен Сатен Дъвка За Коса Ластични Връзки За Коса Кадифена Шал За Коса

BGN 5.33

Продукти
check Налично за поръчка

Големи гумени ленти за коса, дължина : 2.8 инча.Волосяную въже може да се използва за връзване на косата, както можете да носите на ръката си като красиво бижу.Комплект гумени ленти за коса, подходящи за всеки повод като сватба, парти, среща или в ежедневието.Също така е чудесен подарък за майка, приятелка, най-добрия си приятел сестри.Разнообразни гумени ленти за коса подходящ за всеки ваш заедно, който ще ви помогне да бъдете различна всеки ден.Можете да си направите всяка прическа, каква да искате , и да присъстват на партита, церемонии и ежедневно носене, което ще ви направи по-очарователна.Копринени завязки за коса, когато снимате венеца от главата, те веднага се плъзгат.Ние обещаваме, че аксесоарите за коса не може да дръпне и да увреди косата, като други космените въже.Меки гумени ленти Съвети : Ръчно измерете дължината, могат да се изхвърли.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Благодаря ви!. ♛ Добре дошли в Мосако ! ♛ Mosako-това е магазин, специализиран в модните аксесоарите.Създавайте изящни аксесоари за всички жени.Надявам се, всеки, който ще получи този подарък, ще бъде най-щастлив човек.В магазина много модни аксесоари, може да се търси "Мосако".Добре дошли на покупка.Той винаги ще има за вас!☛ Поддръжка ☚ 1.Моля, опитайте се да не се допуска попадане аксесоар във водата. 2. Моля, махнете аксесоар, преди извършване на физически упражнения. 3. Моля, не забравяйте да се свали аксесоар, преди да отида да спя през нощта, моля, сложи аксесоар в пакет.Бележки : Цвят може леко да се различават в зависимост от монитора, защото на снимките.Ако искате да си върнете парите, моля, дръжте го на чисто и моите нови продукти.По-долу са две понятия, които не може да върне : 1. Продуктът се използва и е повреден, 2. Капка моя продукт е повреден.Моля, свържете се с нас, ако имате някакви въпроси!Благодарим ви!♥ ДОБЪР ДЕН! ♥.

Те също купуват с този продукт..