• Новинка
Грим Четки, Комплекти, 10шт Козметични Четки за Грим Комплект за Основите на Смесване Руж, Коректор-Сенки За очи, Премиум Професионален Грим Инструменти, Четки и Бър?
zoom_in

Грим Четки, Комплекти, 10шт Козметични Четки за Грим Комплект за Основите на Смесване Руж, Коректор-Сенки За очи, Премиум

BGN 14.39

Продукти
check Налично за поръчка

[Гаранция нула жестокост] - Висококачествени влакнести щеточные коса, силна власт за улавяне на прах, богат на щеточными коса, мека и не дразни кожата. [Лесен за носене] - Дървена дръжка, сигурна и дългогодишна, лесно за хващане и използване.Идеален за начинаещи и професионални гримьори. [100% доволни] - 10шт четки за грим са достъпни за използване, отговарят на вашите различни нужди, лек и компактен, идеален за домашна, така и за туристическа употреба. [Висококачествени материали]-Лесно да се боядиса, триизмерно смесване, като създава лека мъгла, тъй като естествения контур, с участието на лек грим. [Удобно използването] - Космата глава на четка, лесно управление, единна оцветяване и бързото създаване на изискания грим, да ви направи очарователни.Функция : 1. Лесно е да се боядиса, триизмерно смесване, като създава лека мъгла, тъй като естествения контур, с участието на лек грим. 2. Висококачествени четки за коса влакна, силна силата на прах ръце, богата в косата четка, мека и не дразни кожата. 3. Космата глава на четка, проста дейност, единни боядисване, бързо и създава приятен поглед грим, прави да изглеждате очарователно. 4. Дървена дръжка, безопасна и приятелска към ин витро, лесна за хващане и използване.5. 10шт четки за грим са достъпни за използване, отговарят на вашите различни нужди, лек и компактен, идеален за домашна, така и за туристическа употреба.Спецификация : Тип елемент : Козметична четка Материал : алуминиеви композитни панели дърво Употреба : Грим Списък на пакетите : 10 x Козметична четка.

Item Type:
Cosmetic Brush
Material:
Composite Wood
Uses:
Make up
Package List:
10 x Cosmetic Brush :

Те също купуват с този продукт..