• Новинка
jinyiSHOP нокторезачки набор от домакински маникюр, определени за нокти Женски ножица за нокти, пила за ушите Инструмент Розова кутия комплект за красота Грижи Набор о?
zoom_in

jinyiSHOP нокторезачки набор от домакински маникюр, определени за нокти Женски ножица за нокти, пила за ушите Инструмент

BGN 46.64

Продукти
check Налично за поръчка

Професионален комплект за нокти включва в себе си инструменти за грижа за ръце, лице и краката си, за да отговори на всички ваши нужди.Всички инструменти за педикюр, опаковани в калъф за носене, която е удобна за носене или да използвате у дома.Продуктът е произведен от неръждаема стомана, е остро, здрав и издръжлив.Професионален подгонянный комплект за красота, дизайн на капака на нокътя восхитителен, компактен, лесен за носене, лесен за използване, здрава и с идеално.Продуктът е произведен от висококачествени материали, остри, трайна и издръжлива.След многократни полиране те имат лъскав и красив външен вид и може лесно и плавно да режеш дебели нокти.Идеалният личен маникюрно-педикюрный комплект с пътен кожен калъф, стилен и практичен, подходящ за семейство и приятели е отличен подарък за роднини или приятели.За да се удължи срока на експлоатация, най-добре е да съдържа инструменти за чистота и сухота след употреба и да ги слага обратно в картонената опаковка след всяка употреба.Име на продукта : комплект клещи за нокти Материал на продукта : въглеродна стальПродукт Тегло : около 160дприменяемый обект : Adultprompt : 1. Размери на продукта : дължина : 21 см (8,2 инча) широчина : 5,4 см (2.1 инча).2. Поради ръчно измерване могат да възникнат някои малки грешки, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря.3. Поради различни ъгли на заснемане и светлината може да възникнат малка хроматическая отклонение, моля, разберете.4. Моля, обърнете внимание, че при почистване на продукта, моля, почистете продукта с вода и мека кърпа и избършете го подсушете с навреме.5. Моля, обърнете внимание, че този продукт е лесно надраскване на пръстите си, моля, поставете го на място, където децата не е лесно да се докоснат, благодаря.6. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро.7. Добре дошли, за да споделят и мнения, така че ние може да ви предостави най-добрите продукти и услуги.8. В този магазин има и други продукти, ви каня да го посетите отново!.

Те също купуват с този продукт..