• Новинка
Сачмен лагер, Дълбоко сачмен лагер капак на гнездо за 50мм ченге 65мм ченге 7мм двойна Загерметизированный Носещи хромна стомана, Стоманени Лагери висока скорост за ?
zoom_in

Сачмен лагер, Дълбоко сачмен лагер капак на гнездо за 50мм ченге 65мм ченге 7мм двойна Загерметизированный Носещи хромна

BGN 7.75

Продукти
check Налично за поръчка

Най-ДОБРАТА РАБОТНА СРЕДА : Лагери с двойно уплътнение осигуряват по-добра работна среда за топки на лагери.Високо качество : 100% чисто нов и високо качество.ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ : Този сачмен лагер и се използва главно за двигатели, скейтбордов, ролери, скутери или други приложения за каране на кънки и т.н. ЗАДЪРЖАНЕ на СМАЗОЧНИ материали : Стени от двете страни на нашия лагер 608-2 RS могат да поддържат лубрикант и да предотврати попадането на замърсители.КАТО СТОМАНА : Материал като стомана, която е специално предназначена за лагери. 100% чисто нов и високо качество.Той може да издържа на налягане при висока скорост на работа.Сгъване на гнездо с дълбока канавкой по-устойчив по време на работа.Материал-като стомана, която е специално предназначена за лагери.Лагери с двойно уплътнение осигуряват по-добра работна среда за топки на лагери.

Material:
Bearing Steel
Model:
 6810-2rs
Holder Material:
Steel Plate
Scroll Column:
1
Rollaway Type:
Deep-groove
Rolling Element:
Ball
Angel:
15
Seal Cover:
Double Sealed
Product Usage:
General
Size:
50*65*7 mm/1.97*2.56*0.28 in
Weight:
51 g/1.8 oz
Package List:
1*Deep Groove Ball Bearing :
Note:
As different computers display colors differently, the color of the actual item may vary slightly from the above images. :

Те също купуват с този продукт..