• Новинка
DAUERHAFT Биберон За Мляко на Теле,Биберон за Мляко на Теле,Биберон За Мляко На Крави, Ферма Аксесоари За Хранене на Новородени Животни,10 бр.,Силикон,Бионический,Бял, за ?
zoom_in

DAUERHAFT Биберон За Мляко на Теле,Биберон за Мляко на Теле,Биберон За Мляко На Крави, Ферма Аксесоари За Хранене на Новородени

BGN 61.52

Продукти
check Налично за поръчка

Изработен от висококачествен силикон, който е мек, износостойким и устойчиво на укусам, а също така има по-дълъг живот.Прост за да почистите, прессуя останалото мляко по време на миене, пране във вода, киселина или алкалической почистване или дезинфицирующем средство всяка седмица, за да се гарантира сигурността на прасеца. 3 малки дупки в горната част, по-мек материал, лесен за предавателни мляко.Естествената скорост на изсмукване помага да произвежда голямо количество слюнка и подпомага храносмилането.Можете да инсталирате в бутилка за хранене и друго оборудване, за да телето може да усетите удоволствие от смучене на мляко у майката.Бионический дизайн, професионална биберон за хранене на телета мляко за осигуряване на здравословен растеж.Функция : 1. Изработен от висококачествен силикон, който е мек, износостойким и устойчиво на укусам, а също така има по-дълъг живот.2. Прост за да почистите, прессуя останалото мляко по време на миене, пране във вода, киселина или алкалической почистване или дезинфицирующем средство всяка седмица, за да се гарантира сигурността на прасеца.3. 3 малки дупки в горната част, по-мек материал, лесен за да пропуснете мляко.Естествената скорост на изсмукване помага да произвежда голямо количество слюнка и подпомага храносмилането.4. Смогите да бъде установено в бутилка за хранене и друго оборудване, така, че телето ще може да усетите удоволствието да суче мляко от майка си.5. Бионический дизайн, професионална биберон за хранене млякото на телето, за да им се осигури здравословен растеж.Спецификация : Conditon : 100% Чисто new Item Тип : Телешка млечни зърна Материал : Silicone Color : Както е показано на фотографииheight(Single) : Approx. 6cm/2.4 in Bottom Диаметър(Single) : Approx. 6cm/2.4 in Suitable Пет Вида : Cow Product Функция : Биберон за хранене на новородено крави Списък на пакетите : 10 x млечни зърна.

Те също купуват с този продукт..