• Новинка
Sanwom Кожени Калъфи За Автомобилни Седалки, Пълен Комплект, Универсален Автомобилен Калъф За Автомобилни Седалки, Водоустойчиви Калъфи за Автомобилни Седалки за По?
zoom_in

Sanwom Кожени Калъфи За Автомобилни Седалки, Пълен Комплект, Универсален Автомобилен Калъф За Автомобилни Седалки, Водоустойчиви

BGN 151.99

Продукти
check Налично за поръчка

???????????????????????????????????? ???????????? : Кожен калъф за столче за кола е подходящ за 90% от автомобилите, включително леки автомобили, товарни, микробуси и джипове.Ако не сте сигурни дали той е подходящ за вашия автомобил, моля, проверете приложими модели, изброени в картинката. ???????????????? ???????????????????????????????????????????????? : Инсталация и обикновено може да се извърши за 10-20 минути.Моля, задайте под ръководството видео, за да се избегнат проблеми приплъзване и неправилно разтоварване своята практика седалка от неправилна инсталация.А електрическата инсталация е включена в комплекта. ???????????????????????????? ???????????????????????????? : Повърхността на своята практика на седалката е направена от висококачествена естествена кожа.Кожена повърхност притежава добра устойчивост на износване, за да защити седалка от надраскване ключът, и вие можете лесно да почистите, протерев влажна кърпа. ???????????????? ???????????????????????? : Внимателно обмислен дизайн оставя много място за съвместимост с предпазна възглавница, а обтегач предпазен колан може да бъде отворена.На гърба на своята практика на предната седалка има два джоба за съхранение на неща за безопасно съхранение на вещите. ???????????????????????????????????????????? ???????????? ???????????????????????????????????? : В джоба на седалката се използва приятна на допир кожа и висококачествена гъба за подобряване на комфорта и намаляване на умората от шофиране.Внимателно шиене и уникален дизайн на външния вид може да засили ефекта декорация на интериора.Висококачествена кожа водоустойчив, износостойка и лесно протирается.Конструкцията е безопасна и сигурна е съвместим с въздушните възглавници, а обтегач предпазен колан може да бъде отворена.Луксозен външен стил и изискан шивашки директно обновяване на вътрешното пространство на автомобила.

Те също купуват с този продукт..