• Новинка
Временна Боя За Коса Златна Боя За Коса Натурална Моющаяся която симулира Прическа, за Еднократна употреба Глина За Стайлинг на Коса Незабавен Крем За оформяне на ?
zoom_in

Временна Боя За Коса Златна Боя За Коса Натурална Моющаяся която симулира Прическа, за Еднократна употреба Глина За Стайлинг

BGN 7.19

Продукти
check Налично за поръчка

【HAIR MAX】Професионален восък за коса сплъстена за мъже и жени, дава възможност на всички типове коса, удържан при източника, контрол и блясък, които са му нужни. 【ВРЕМЕННА БОЯ ЗА КОСА ВОСЪК】Това е един вид мръсно и комковатый, но лесно се отмива напълно с вода.Това е като всеки друг гел за коса, който не вреди на косата, но добър задържащ ефект може да доведе до промяната на формата на косата по ваш избор. 【100% НАТУРАЛНИ СЪСТАВКИ】Произведен от растителни екстракти, не дразни кожата на главата, екологично чисти и не вредят на вашето здраве. 【ЛЕСНА УПОТРЕБА】Този восък за коса лесно да се боядиса и почистване, устойчиви и освежаващ аромат, не уврежда косата, не липнет. 【СПЕСТЕТЕ ПОВЕЧЕ ПАРИ】Насладете се на всеки ден, да започнем с новата си прическа, която е проектирана така, както ви харесва в къщи, а не в кабината.Характеристики : Лесно е да се използват Лесно боядисване лесна за почистване Създаване на стилна и класна прическа Лесно боядисване и измиване, че няма да навреди на косата си, не ще лепкавост, като прави косата лъскава, уникални и индивидуални.Трябва да знаете : избягвайте контакт с очите.Само за външно приложение.Това е средство за стайлинг, така че косата затвердеют.Тъмната коса лесно се боя, е нужно повече.

Те също купуват с този продукт..