• Новинка
Mifty 240 г 6 бр./компл. Бомби За Баня,Арома Душ Котел за Дома Спа Релакс Душ Бомби Натурално Етерично Масло Душ Хапчета (Мирис : бял)
zoom_in

Mifty 240 г 6 бр./компл. Бомби За Баня,Арома Душ Котел за Дома Спа Релакс Душ Бомби Натурално Етерично Масло Душ Хапчета

BGN 22.64

Продукти
check Налично за поръчка

【Spa-like Relaxation】Отпуснете се и навлажняване на кожата в spa-душ, принесенном в дома тези ароматерапевтическими пароварками за душ — идеални алтернативи дълъг ваннам, когато имате нужда от бързо релаксация и добра грижа за себе си. 【Приятен аромат】Успокояващите аромати на таблетки за душ с индивидуална маркировка лавандула, мента, върбинка, магнолия, сандалово дърво, кедър и смокини ще остане с вас за дълго. 【Natural & Safe Blended с чисти етерични масла, гамамелисом и други естествени, веганскими и безмилостни съставки, бомби, за душата са предназначени за всички възрасти и са безопасни за чувствителна кожа.Те бързо се изпарява и служат за дълъг душ, оставяйки ви нескользящий и не оставляющий следи душ, който е безопасен за вас и вашето септической система. 【Ръчна работа за подарък】големи хапчета за душата ръчно изработени индивидуално запечатани и безопасно разположени в защитна красива опаковка, представяйки ви подарък, подходящ за мъже и жени на Коледа, Ден на майката, рожден Ден и други важни случаи. 【Съвети за използване на】Махнете пластмасовия печат и поставете параход за душата на пода, далеч от пряка пръски вода, но в обсега на случайни пръски.Само за горещ душ.Колкото по-топла е водата, толкова по-добре двойки.Не за това, за да отмокать в банята.Процедура1,Напълнете вода в банята до необходимото ниво на вода и 2,температура и екстракт от опаковки от пластмаса Цзян преливащи облак вана бомба внимателно постави в воду3,след това се насладете на ириса баня time Package Списък : 1 комплект бели бомби за вана/1 комплект зелени бомби за баня : Моля, поставете го на хладно място. и сухо място, за да се избегне преките слънчеви лъчи.

Те също купуват с този продукт..