• Новинка
Държач на Дистанционното Управление, 2.6 x 2.4 x 2.4 in Дистанционно Управление, за да Спестите Място за съхранение на Работния Плот, за да Спални Хол
zoom_in

Държач на Дистанционното Управление, 2.6 x 2.4 x 2.4 in Дистанционно Управление, за да Спестите Място за съхранение на

BGN 5.43

Продукти
check Налично за поръчка

Дизайн на предната страна е удобно, за да можете да поставите в нея своя мобилен телефон по време на зареждане.Стенен дизайн, можете да го закачите на стената, за да спестите място за съхранение на вашия работен плот.Може да се използва за съхранение на дистанционното управление на телевизор, дистанционно управление, климатик и дистанционно управление вентилатор.Изработен от висококачествени материали, лек и компактен размер, не е лесно разгражда и се е трайна употреба.Идва със стикер, не е нужно да пробия, няма да навреди на повърхността на стена или шкаф.Стенен дизайн, можете да го закачите на стената, за да спестите място за съхранение на вашия работен плот.Идва със стикер, не е нужно да пробия, няма да навреди на повърхността на стена или шкаф.Дизайн на предната страна е удобно, за да можете да поставите в нея своя мобилен телефон по време на зареждане.Може да се използва за съхранение на дистанционното управление на телевизор, дистанционно управление, климатик и дистанционно управление вентилатор.Изработен от висококачествени материали, лек и компактен размер, не е лесно разгражда и се е трайна употреба.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Remote Control Storage Box
Material:
ABS
Product Size:
Approx. 6.5 x 6 x 6 cm / 2.6 x 2.4 x 2.4 in
Weight:
Approx. 31g / 1.1 oz
Package List:
1 x Remote Control Storage Box :
1 x Sticker :
1. Please allow 0-2 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Те също купуват с този продукт..