• Новинка
4 бр. Ризи с принтом Кученце Ризи за Кучета Hoody и 1 комплект Окото Обувки за Кучета Сладък Обувки за Домашни любимци Hoody Дрехи за Кучета Меки Дишащи Ризи за Кученца за ?
zoom_in

4 бр. Ризи с принтом Кученце Ризи за Кучета Hoody и 1 комплект Окото Обувки за Кучета Сладък Обувки за Домашни любимци

BGN 9.99

Продукти
check Налично за поръчка

Дишащи и удобни : риза с принтом кученце е изработена от futon материал, както и здрави обувки за кучета е изработена от мек материал с дишаща мрежа на жена-вамп, нескользящая и водоустойчива гумена подметка е в състояние да задържи боклук, за да се предотврати попадането на кучешки краката в гореща тротоара, осигурява на вашия домашен любимец комфортно носенето.Достатъчно е пакет съдържа 4 броя жилетки за домашни любимци в 4 различни модели и 1 комплект розова вкара обувки за кучета, прекрасни модели и различни стилове, за да направите вашия домашен любимец привлекателен и очарователен, добър подпори за снимане на домашни любимци.Защита на лапите на домашни любимци : лека лятна обувки за кучета може да се предотврати изгаряне лапите на вашия домашен любимец, като поддържа лапите на вашия домашен любимец чисти и уютни при ходене по кален земята, горещия асфалт, гореща палубата и плажа и така нататък, Добър и внимателен протектор за вашите прекрасни домашни любимци.Нежни подаръци : лятна тениска за кучета прилепен до шев и добре сшита, мека тъкан може да абсорбира влагата и поддържа от вашия домашен любимец на прохладно и уютно, като си кучето на усещането за комфорт при носене, чудесен и леко подарък за вашите сладки домашни любимци. прилага както за вътрешни, така и за външни дейности като джогинг, пътуване, ежедневно ходене, преследване и така нататък, защита на лапите на вашето куче и ги прави чаровни; Подходящ за повечето кучета, като теди, кай дог, пиренейская овчарка, акита, бладхаунд, овчарка и т.н., Лесно да се носи : Mesh обувки за кучета позволява лесно и удобно да се облича и я застреля на вашия домашен любимец, управление закопчалка извършва широк и регулируема каишка, която е лесно да се промъкнат, чудесно за повечето случаи и сезона.Методи за измерване : 1. Сложи лапа на кучето на лист хартия и натискам отгоре, симулиране, като лапа се разтяга, когато кучето върви. 2. Отбележете на лявата и дясната страна на хартия и измерете разстояние между марки. 3. Изберете размер в съответствие с ширина на лапи по-добре, ширина лапи трябва да бъде по-малък от размера на обувки, показани на снимките. 4. Размер, показан на снимката, е вътрешен размер обувки, а не външните размери.

Main material:
rubber, cotton
Size:
as shown in pictures
Color:
colorful
Package include:
1 Set of mesh dog shoes :
4 x Pet shirts printed puppy shirts :
Note:
Due to the different monitor and light effect, the actual color may be a little different from the pictures. :
Since the size above is measured by hand, the size of the actual item you received could be slight different from the size above. :

Те също купуват с този продукт..