• Новинка
KLOK Bluetooth Слушалки Маточната 20Hrs Дора V5.0 Безжична Слушалка Спортни Шумоподавляющие Слушалки с Микрофон за Бягане във фитнеса са Съвместими с iPhone, Samsung Android (син)
zoom_in

KLOK Bluetooth Слушалки Маточната 20Hrs Дора V5.0 Безжична Слушалка Спортни Шумоподавляющие Слушалки с Микрофон за Бягане

BGN 16.79

Продукти
check Налично за поръчка

ЕКСПЕРТНА ТЕХНИЧЕСКА ПОМОЩ : истинските експерти са на разположение 24/7, за да помогне с настройките, проблеми с връзката, отстраняване на проблеми и много други. _BOS_ 20-часов отличен дълго време на автономна работа : Тези Bluetooth слушалки, имат дълго време за възпроизвеждане на до 16 часа непрекъснат разговор, 20 часа музика, 240 часа на готовност и само за пълно зареждане отнема около 1,5 часа. ♫Advanced Bluetooth V5.0 Свързаност : Bluetooth V5.0 предоставя по-бърза, стабилна и широка съвместимост с i OS и Android смартфони, планшетами, преносими компютри, MP3 плейъри.Той също така може лесно да се свържат с всеки две Bluetooth устройства едновременно. ♫HD & Stereo Sound : Тази Bluetooth слушалка има CVC6.0 шумоподавляющие микрофони, които могат да намалят шум и да подобри яснотата на звука за телефонни разговори и музика.насладете се на свободата на безжичните мобилни разговори и музика по време на шофиране, тичане и работа. ♫Перфектния дизайн за упражнения : тези Bluetooth слушалки осигуряват допълнителна гъвкавост, мобилност и издръжливост при тренировки.Никога не трябва да се притеснявате за това, че тези слушалки ще падне!Липса на болка при продължително използване.Подходящ за тренировка във фитнес зала, зала за тренировки и тичане. ♫Следпродажбено обслужване : Ние можем да ви предоставим сервизно обслужване в рамките на 12 часа за отговор по електронната поща. политика за връщане на 30 дни, обещание за смяна на 90 дни, гаранция за 365 дни, оставяйки ви без колебание.Gotion Direct се стреми да ви осигури най-практични продукти и най-добрите услуги!.

Те също купуват с този продукт..