• Новинка
Манекен Главата Щанд Скоба,Манекен, Скоба С Регулируема Вращателем Маса на Маса на C-Скоба Притежателя Перука на Главата Скоба Щанд За Фризьорски Платно Обучение Г?
zoom_in

Манекен Главата Щанд Скоба,Манекен, Скоба С Регулируема Вращателем Маса на Маса на C-Скоба Притежателя Перука на Главата

BGN 11.11

Продукти
check Налично за поръчка

【ПРОФЕСИОНАЛЕН ПАНТА】Завъртане на дръжката ви позволява да се завърта на всички възможни ъгли, които искате при полагане или производство на перуки. 【МАТЕРИАЛ ВИСОК СТАНДАРТ】висок Клас ютия материал вътре, долна структура е здрава, по-здрава и устойчива, отколкото пластмасова скоба за перука. 【Портативен размер】Малък размер, е много лесно да се съхраняват, носят и да пътуват.Побира различни париковые глави с отворени дъно, е подходящ за повечето тренировъчни глави, чанти платно блок глави, манекеновых глави, куклени глави, глави за пяна дъски и т.н. 【РЕГУЛИРУЕМА ВИСОЧИНА】Вертикална дръжка дизайн позволява регулиране на височината на влакчета в съответствие с вашите нужди, което е много удобно. 【SIMPLEEST INSTALLATION】 Лесна инсталация и фиксиране на масата, може да бъде здраво закотвени на масата и не е лесно да се плъзга, че е много безопасно за задържането на формата на главата перука.Функция : 1. Вертикална дръжка дизайн позволява регулиране на височината на влакчета в съответствие с вашите нужди, което е много удобно. 2. Изработен от висококачествени материали, по-здрава конструкция, която е трайна и има дълъг срок на служба. 3. Лесна инсталация и фиксиране на масата, дори и начинаещ може лесно да го използвате. 4. Смогите да бъдат твърдо фиксирани на масата и не е лесно сползти, който е много сигурно, за да запази живота на мухъл главата перука. 5. Много подходящ за професионална козметика или студенти, салони и семейна употреба.Спецификация : Тип елемент : Притежателя на главата перука Материал : ABS, неръждаема стомана Употреба : за студенти, фризьорски салон, салон за красота, домашни потребители и т.н. Списъка с пакети : 1 x Притежателя на главата перука 1 x Тенис на фиксирани на стена.

Item Type:
Wig Head Holder Material
Use:
For students, barber shop, beauty parlor, home users, etc.
Package List:
1 x Wig Head Holder :
1 x Table Fixed Bracket :

Те също купуват с този продукт..