• Новинка
Butigem 164 Фута 12 Калибър Златен Алуминиева Тел Гъвкав Метален Занаятчийски Тел с дебелина 2 мм, за Кукли Скелет Бижута Като Тел, Тъкане на Скъпоценен Камък Опаковка (5 р?
zoom_in

Butigem 164 Фута 12 Калибър Златен Алуминиева Тел Гъвкав Метален Занаятчийски Тел с дебелина 2 мм, за Кукли Скелет Бижута

BGN 16.79

Продукти
check Налично за поръчка

[Пакетът включва в себе си] - 5 ролки x 32,8 фута (10 м) алуминиеви проводници, само 164 метра, достатъчно дълго, за ежедневна употреба и проекти направи си САМ".Дебелина : 2 мм/ 12 калибър. [Добро качество]- Тези занаятчийски проводници са изработени от алуминий добро качество, с блестящ метален блясък, те са трайни и гъвкави, не е лесно да изчезнат или ръжда, напълно подходящи за всички произведения са ръчно изработени. [Лесна за употреба] - Нашата метална жица лесно да се огъват на ръка, но също така достатъчно е здрав, за да запази формата си.Ако трябва да го счупи, можете да използвате инструмента за рязане. [Широкото използване на]- Алуминиеви проводници са подходящи за скулптура, преплитане тел, украса, коледа занаяти, бисероплетения, производство на бижута, организация на цветарите, градинарство или на опаковката.Можете да ги използвате за направата на различни бижута и занаяти, като например гривни, обеци, медальон с скъпоценния камък, кольчуга, скелет кукли, жично дърво, модел под наем и т.н. Тези проводници са изработени от алуминий, с добра пластичност, меки и гъвкави, не е лесно да изчезнат или да се счупят.Отличен за производство на бижута компоненти, като кольчуга, жично сплетен гривна, бисерная верига, прыжковые пръстени, ушни тел и телени окачване.Можете да го използвате за моделиране на бонсай, скулптура или като опора на цветя рафтове.

Те също купуват с този продукт..