• Новинка
YUGHJFEN Коледна Украса 1 бр. Висящи Кристална топка Призми с Преливащи се цветове Висулки Бижута Сватба Градина Подаръци Домашен Коледен декор за Доставка (цвят : 3)
zoom_in

YUGHJFEN Коледна Украса 1 бр. Висящи Кристална топка Призми с Преливащи се цветове Висулки Бижута Сватба Градина Подаръци

BGN 23.26

Продукти
check Налично за поръчка

Всеки модел е внимателно проектиран, за да даде възможност на различни коледни елементи, като коледни елхи, снежинки, снежни човеци и т.н., Създавайки щастлив празнична атмосфера и добавяне на много радост вечеринкам. издръжлив, лесен за ползване .Благородно качество, независимо дали става дума за семейство или за другите, е добър коледен подарък. Подходящи за всички случаи в рамките само на празник и нова година сезон.може да се използва като коледна украса или подарък за коледа на приятелите си, мило и красиво .Тя е подходяща за различни места, като хол, спалня, кабинет, открит, трапезария, детска стая, търговско място и така нататък. те ще подчертае вашата партия и ще направи вас и вашите гости по-весели ,за да се насладите на празника".

Те също купуват с този продукт..