• Новинка
HEMOTON 4шт Керамични Суповые Лъжици Азиатската Суповая Лъжица Каша Лъжици Японски Лъжица Китайска Лъжица Оризово Лъжичка, Прибори за хранене Обслужващи Лъжици за Ра?
zoom_in

HEMOTON 4шт Керамични Суповые Лъжици Азиатската Суповая Лъжица Каша Лъжици Японски Лъжица Китайска Лъжица Оризово Лъжичка,

BGN 15.59

Продукти
check Налично за поръчка

Изискан дизайн, красив и практичен.Тази нова лъжица може да даде на своите приятели на housewarming.Подходящ за ресторанти, хотелско, ресторантско, кетъринг и семейни вечери.Дизайнът му е проста, но много практичен за използване, което ви носи голямо удобство.Не са само за супи, но и за ориз, десерти и някои други продукти.Описание Това е керамична лъжица, висококачествени материали, изискан дизайн и красива повърхност, здрава и безопасна за използване.Той е с правилния размер и лесно се пренася.Дизайн е лесен и практичен, а външния вид на стилен и елегантен.Характеристики - Цвят : асорти цветове - Материал : керамика,- Размер : около 16. 00 X4. 80 X3. 50cm/ 6. 29 X1. 89 X1. 38in,- Подходящ за ресторанти, кетъринг и семейни вечери.- Изискан дизайн, красив и практичен.- Не са само за супи, но и за ориз, десерти и някои други продукти.- Тази нова лъжица може да даде на своите приятели на housewarming.- Дизайнът му е проста, но много практичен за използване, което ви носи голямо удобство.Пакетът включва 4x лъжици.

Те също купуват с този продукт..