• Новинка
VanSP Мода Титановая Стомана Двухрядная Бормашина Пръстен Микро Магнитен Пръстен За Отслабване, Изгаряне На Мазнини, Отслабване Пръста Си Пръстен, Фини Инструменти ?
zoom_in

VanSP Мода Титановая Стомана Двухрядная Бормашина Пръстен Микро Магнитен Пръстен За Отслабване, Изгаряне На Мазнини, Отслабване

BGN 3.19

Продукти
check Налично за поръчка

❤【Материал】100% чисто нов и високо качество на ин ВИТРО материал,титановая стомана сребърен златно покритие,кристал,скъпоценен камък,всички подробности ще ви гарантира дълго време на употреба.Всички продукти минава щателна проверка.-Си струва. ❤【Функция】Изящни ръчно изработени направи дълъг блестящ вид.Цвят на добро, и на външен вид е красива.Магнитен дизайн, може да ви помогне да отслабнете.Ефективно подобрява кръвообращението, спомага за обмена на вещества. ❤【Функция】Полезна за изгаряне на мазнини и подобряване на обмяната на веществата в организма, което може да ви направи грациозна и красива.Той може да допринесе и за регулиране на кръвообращението на организма, като поддържа здравето на тялото.Прост и елегантен външен вид е като моден аксесоар при намаляване на теглото. ❤【Подаръци】Идеални подаръци за себе си, семейството, приятелите, близки и т.н. Идеалното украшение, да покаже своя стил.Това може да помогне за изгаряне на мазнините и подобряване на обмяната на веществата в организма. ❤【Опаковка】1 опаковка пръстени - Моля, изберете размер на пръстена внимателно.Колкото по-малко платиш,толкова повече ще получиш.Това е внимателно формулиран пръстен добави ви елегантност и чар.[Струва]. *Мода Титановая стомана Двухрядное тренировка Пръстен Микро Магнитно Загуба на тегло Пръстен Изгаряне на Мазнини Отслабване Пръста си Пръстен, Фини Инструменти Отслабване Product Feature : 1.It полезна за изгаряне на мазнини и подобряване на обмяната на веществата в организма, което може да ви направи грациозна и красива. 2. То може да подобри и регулиране на движението на тялото, поддържане на здравето на тялото. 3.Прост и елегантен външен вид е като моден аксесоар при намаляване на теглото. 4.Прекрасен подарък за вас и вашите приятели. 5.Лесно се съчетава с вашите ежедневни събития рокля.Технически характеристики : Материал : неръждаема стомана Цвят : като на снимката Размери : Като на снимката Пол : За мъже/за жени Повод : Сватба, годеж,рожден ден,абитуриентски Забележка : поради различните екрани на дисплея и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.Списък с пакети : 1 * Пръстен.

Те също купуват с този продукт..