• Новинка
Защитно фолио от закалено стъкло LCTONG за Google Pixel 6 Pro (2 опаковки), 3D Извити, твърдост 9H, защита от надраскване. Отпечатък от пръст Отключване на Пълния Обхват на Протект
zoom_in

Защитно фолио от закалено стъкло LCTONG за Google Pixel 6 Pro (2 опаковки), 3D Извити, твърдост 9H, защита от надраскване.

BGN 6.31

Продукти
check Налично за поръчка

【3 D Пълно покритие на】 : Подходящ за Google Pixel 6 Pro, протектор на екрана използва 3 D заоблен дизайн закалено стъкло за защита само на екрана на дисплея.Точно рязане и уникална 3 D извити технология на рязане пълно покритие защитават вашия екран във всички посоки. 【Перфектна защита】 : Протектор на екрана е закалено стъкло изработен е от висококачествено закалено стъкло 9 H, с по-добра функция на защита от падане, той може ефективно да защитава екрана от надраскване ключове, ножове и други остри предмети. 【High-response & High-transparency】 : 99% прозрачен протектор на екрана запазва оригиналния вид на Retina с висока резолюция телефон и отзивчиво докосване, без смущения.Използването на маслоотталкивающего покритие, лесно избавляющегося от използването на кухненски кърпи за изтриване на пръстови отпечатъци, позволява да се наслаждавате на кристално чисто визуален ефект. 【Отключване на пръстови отпечатъци】 : Нашият протектор на екрана, поддържа технология за отключване на пръстови отпечатъци, точни размери лазерно рязане осигуряват максимална защита на цялата повърхност на допир на екрана. 【Лесна инсталация】 : лесно Е подходящ за екрана на вашето устройство.без никакви пропуски или мехурчета, така че той няма да се отрази на сетивна чувствителност ,лесно се нанася и отстранява.Прозрачно акрилно лепило не оставя следи.(2 опаковки със защитно фолио за дисплея, 2 комплекта почистващи комплекти).Характеристика на продукта : 1. Антиудар, докато гидрофобное и олеофобное защитно покритие предпазва екрана от пръстови отпечатъци и течна выпарки. 2. 100% съвсем нов, стъкло период на лазер точност закалено, exquisitely шлифовани, закалено стъкло протектор на екрана. 3. Дебелина на стъкло защитно фолио запазва екрана на 99,9% чувствителни и тактилни, бързо се стартира приложението и всички други функции. 4. протектор на екрана, поддържа технология за отключване на пръстови отпечатъци.Инсталиране стъпки : Стъпка 1 : Почистете и подсушете екран приложената влажна кърпа и суха кърпа.Стъпка 2 : Използвайте приложената колектор на прах за почистване на прах.Стъпка 3 : Внимателно отстранете защитното фолио от екрана.Стъпка 4 : Выровняйтесь и нанесете на филма на екран.Стъпка 5 : силно натиснете края на филма от около 30 секунди, за да се избегне повдигане на ръбовете.Кръст Бод Опаковка : 2 х Закалено стъкло Протектор на екрана 2 х Мокри и сухи кърпички 2 х Екран Тематични продукти за влечуги и земноводни стикери.

Те също купуват с този продукт..