• Новинка
Домакински Електрически Парцал богат на функции Акумулаторна Автоматична Четка За Премахване на Прах Колектор с Прибиращ се Дръжка Въртящи Инструмент За Почиств?
zoom_in

Домакински Електрически Парцал богат на функции Акумулаторна Автоматична Четка За Премахване на Прах Колектор с Прибиращ

BGN 19.54

Продукти
check Налично за поръчка

_BOS_ Лесно почистване и съхранение : кърпа от микрофибър за почистване, когато сте готови, избърсва праха, измива пыльную на главата, а след това го оставете да изсъхне на въздуха. Въртящи пыльник : перфектно чисти за монтаж на таван, вентилатор, слепи за пречистване, пыльник от пера на домашни любимци, пыльник от паяжината и пречиствател за первази. _BOS_ Широк спектър на приложение : почиства всеки ъгъл, маса, климатик, вентилатор, полилей, телевизора и т.н., супер силна абсорбция, липсата на мъртвия ъгъл. _BOS_ Акумулаторни : включва 2 елемента удлинительные тръба.Когато имате нужда от почистване на високи предмети, можете да се свържете с удължител. _BOS_ Това може да е нередовен щори за премахване на прах, маси и столове са по-удобни и по-бързи, а също и да се отървете от проблемите с почистващ средства.Домакински електрически парцал Многофункционален акумулаторна автоматичен филтър за отстраняване на прах с прибиращ се дръжка Въртящи инструмент за почистване на мебели, четка за прах за carpet Features : 100% чисто нов и качественныйЛегко се почистват и се съхраняват : кърпа от микрофибър за почистване, когато сте готови, избърсва праха, измива пыльную на главата, а след това го оставете да изсъхне на въздуха.Акумулаторна : включва 2 елемента удлинительные тръба.Когато имате нужда от почистване на високи предмети, можете да се свържете с удължител.Това може да направи нарушения на сърдечния отстраняване на прах щори, маси и столове са по-удобни и по-бързи, а също и да се отървете от неприятности с почистващ средства.Широк спектър на приложение : Почиства всеки ъгъл, бюро, климатик, вентилатор, полилей, телевизора и т.н., супер силна абсорбция, липсата на мъртвия ъгъл.Спецификация : Материал : ABS+Алуминиева пръски боя+микрофибрацвет : бял+Blue Power Доставка : Rechageable Battery Charging Време : около 1 hour Using Време : около 150 минути, след пълно зареждане Размер : прибл. 44.5x4.5x4.5cm/17.51x1.77x1.77in Quantity : 1 set Note : Преход : 1cm=10mm=0.39 inch No на дребно опаковка.Моля, позволете 1-3 см грешка се дължи на ръчно измерване.моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложите цена.Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Благодарим ви!Пакетът включва : 1 x Electric Duster2 x удлинительные тръба(други аксесоари демо на снимката не е включена.).

Material:
ABS+Aluminum Spray Paint+Microfiber
Color:
White+Blue
Power Supply:
Rechageable Battery
Charging Time:
about 1 hour
Using Time:
about 150 minutes after fully charged
Size:
approx. 44.5x4.5x4.5cm/17.51x1.77x1.77in
Quantity:
1 set
Transition:
1cm=10mm=0.39inch
No retail package. :
Please allow 1-3cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid. :
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you! :
Package includes:
1 x Electric Duster :
2 x Extension Tubes :
(other accessories demo in the picture is not included.) :

Те също купуват с този продукт..