• Новинка
Компресиране Преграда, Гладка Надеждна фирма Деликатна Безопасна Фитинговая Преграда от неръждаема стомана, за професионална употреба за газови тръбопроводи с о?
zoom_in

Компресиране Преграда, Гладка Надеждна фирма Деликатна Безопасна Фитинговая Преграда от неръждаема стомана, за професионална

BGN 12.07

Продукти
check Налично за поръчка

Избрани висококачествени материали от неръждаема стомана 316, контролни показатели отговарят на стандарта.Сломайте традиционен метод на инсталация, двоен тип инсталация ферруле екологично дружелюбна, многоразова, лесен, за да работят, и може да бъде извлечена свободно.Заваряване не е необходимо, което е добро за предотвратяване на пожари, предотвратяване на пукнатини, използване на голяма надморска височина и отстраняване на недостатъци, причинени от непредвидени заварени.Повърхността на ставата фино полирани специален процес, чувство на ръцете си гладка и нежна, интериор чиста и светла, а линийка може точно да се контролира.Връзка трайно, висока устойчивост на натиск, с герметичностью и повторно инсталиране, лесен и удобен за монтаж и обслужване, както и работа безопасно и сигурно!.Функция : 1. Връзка трайно, висока устойчивост на натиск, с герметичностью и повторно инсталиране, лесен и удобен за монтаж и обслужване, както и работа безопасно и надеждно!2. Заваряване не е необходимо, което е добро за предотвратяване на пожари, предотвратяване на пукнатини, използване на голяма надморска височина и отстраняване на недостатъци, причинени от непредвидени заварени.3. Повърхността на ставата фино полирани специален процес, чувство на ръцете си гладка и нежна, интериор чиста и светла, а линийка може точно да се контролира.4. Избрани висококачествени материали-неръждаема стомана 316, индикатори за разглеждане в съответствие със стандарт.5. Сломайте традиционен метод на инсталация, двоен тип инсталация ферруле екологично дружелюбна, многоразова, лесен, за да работят, и може да бъде извлечена свободно.Спецификация : Състояние : 100% Чисто new Item Тип : Компресиране ПереборкАцвет : Както е показано на фотографияматериал : 316 Неръждаема стальприменение : Идеален за случаи, когато водопроводните тръби, газови тръби и маслени тръби трябва да се носят през стената при свързване на Списъка с пакети : 2 x Двойна съвет Компресиране преграда.

Те също купуват с този продукт..