• Новинка
Телескопичен прът от неръждаема стомана за почистване на Почистване, Кърпа от микрофибър с удлинителем - от 31 до 110 сантиметра, Сгибаемая, моющаяся - за почистване н?
zoom_in

Телескопичен прът от неръждаема стомана за почистване на Почистване, Кърпа от микрофибър с удлинителем - от 31 до 110

BGN 56.00

Продукти
check Налично за поръчка

★[Изчистите по-внимателно] : Достъп до области, където други прашници не могат без усилия.За разлика от други почистващи препарати с твърди глави, които се стараем да избърше прах по ъглите и в трудните места, нашият пыльник от микрофибър е гъвкава и сгибающуюся до 90°чистящую глава. ★[Прибиращ парцал] : Парцал за почистване от микрофибър с удлинительным полюс може да се разпростре от 31 до 110 сантиметра.Не е нужно да стоят на стола си, за да изчистите най-високо място, просто увеличете височината на полюса е необходимо. ★[Лесни за почистване и съхранение] : Тавана пыльник може да бъде подвижна, което ще ви помогне да се измие и да го съхранява.Вие може да махнете главата с парцал, за да измие главата от микрофибър и изсушете я на въздуха.На края на прът има отвор, който може да помогне на съхранение. ★[Улесни работа] : ние сме създали уникален мек гумен връх в горната част, за да може да се почиства с пълно спокойствие. mind.it при използване става электростатически заредена, лесно притягивая прах, цветен прашец и косми.Използвайте го, влажно или сухо, за да си пространство беше безупречен. ★[100% Гаранция за удовлетворение] : Ние също така предлагаме ви 100% безрисковую гаранция за удовлетворение, така че можете да си купите с увереност, ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще решим проблема.Дълги и пухкави нишки микрофибър събират прах, без да оставя драскотини или следи върху повърхности.За допълнителна защита мека гума помага да се предотврати надраскване на повърхността на горната част на парцали.Характеристика : ★Нашата microfiberduster ефективно улавя потенциално прах за част от времето,като поддържа къщата чиста и свободна от алергени★Заедно с лесен удлинительным полюс ще можете да постигнете всички тези сложни високите места, без използване на стълба или столчето. ★Трайни резбовани съединения са подвижни и удобни за съхранение.В опашката на полюса има кръгъл отвор, което може да се окачи на стената или вратата.Спецификация : Име на продукта : Телескопическое отстраняване на прах ZenМатериал : фините влакна + неръждаема стомана +пластикразмер : Преди разширение : 80 см/31,49 инча След разширяването на : 280 см/110,23 инча Цвят : сив Опаковъчен лист : 1*Телескопическое отстраняване на прах Zen NOTE : поради разлика в светлина и цвят на екрана елемент може да се различават малко от снимките.Моля, позволете 0.5-2 см разлики от ръчно измерване.Поради разликите между различните монитори изображение може да не отразяват действителните цветове на продукта.Моля, разберете, благодаря.

Product Name:
Telescopic Dust Removal Zen
Material:
fine fiber + stainless steel +plastic
Before expansion:
80cm/31.49inch
After expansion:
280cm/110.23inch
color:
gray
Packing List:
1*Telescopic Dust Removal Zen :
Due to the light and screen difference, theitem's color may be slightly different from the pictures. :
Please allow 0.5-2cm differences due tomanual measurement. :
Due to differences between differentmonitors, the picture may not reflect the actual colors of the item. Pleaseunderstand, thank you. :

Те също купуват с този продукт..