• Новинка
RADANYA Nature Laptop Skin Cover Art Decal е Подходящ за 14.1 инча до 15,6
zoom_in

RADANYA Nature Laptop Skin Cover Art Decal е Подходящ за 14.1 инча до 15,6

BGN 16.08

Продукти
check Налично за поръчка

Тези кожи предпазва устройството от мръсотия, малки драскотини и тусклости.Цвят : многоцветен|Размери (Ш x В) : 15 см х 10 см прибл.Лесно се инсталира и да се премахват, без да се оставят следи дъвки или остатъци.Кожата на лаптопа ще даде на вашето устройство уникален външен вид, който ще стръмен, модерен.Поради осветление цвета на продукта и изображения могат да се различават леко.Кожата преносим компютър съвместима с преносими компютри с размери на екрана от 14,1 инча до 15,6 инча.Почистването на кожата е необходимо, в зависимост от размера на вашия лаптоп.Скинове MSI лесно инсталирани и се отстраняват, без да оставят следи дъвки или остатъци.скинове за лаптопи дават на вас и вашето устройство уникален външен вид, който е страхотен, модерен и персонализирани.Тези кожи предпазва устройството от мръсотия, малки драскотини и тусклости, увеличаване на продължителността на живота и стойност при препродажба.Спецификация : Размери (Ш x В) : 15 см х 10 дюймовСовместимость : Повечето преносими компютри с размери на екрана от 10" до 15,6" Указания за употреба : 1. Уверете се, че вашият лаптоп е чист.Избършете с мека кърпа.На лаптопа не трябва да има прах, мазнини или мазнини - в противен случай кожата лаптоп може да се придържаме към вашия лаптоп не така добре, както се очаква.2. Измерете област на приложение 3. Нарежете точния размер, преди да нанесете острие/ножица 4. Выровняйте разкъсва кожата на лаптоп, на вашия лаптоп, погрижете се за това, за да го сложите директно и точно в това положение, в което искате да поставите его5. Махнете само едната страна на листа, с листа, выровняйте по повърхността за нанасяне и започнете бавно ги прилагате 6. Внимателно използвайте чиста кърпа и/или пластмасова карта (например, на картата на банкомат), за да се уверите, че, докато подложка не се заличава, не остава мехурчета въздух.Митническа политика : С клиента могат да се налагат митнически мита/данъци в съответствие с внос законодателство на страната на получаване, които ще бъдат платени от клиента по време на доставка на фирма - превозвач.Изпращачът не носи отговорност за каквито и да било митнически такси.

Dimensions (W x H):
15 inches x 10 inches
Compatibility:
Most laptops with screen sizes ranging from 10 to 15.6
Instructions for application:
1. Make sure your laptop is clean. Wipe it off with a soft cloth. The laptop should be free of dust, fat or grease - otherwise the laptop skin may not stick to your laptop as well as it's supposed to. :
2. Take the measurement of the applying area :
3. Trim the exact size before applying with a blade/scissors :
4. Align the laptop skin on your laptop, take care that you put it on straight and in the exact position that you want to place it :
5. Remove only one side of the liner from sheet, align to the applying surface and start attaching them slowly :
6. Proceed carefully with the use of a clean cloth and/or a plastic card (i.e. ATM card) to assure no air bubbles remain until the liner is removed. :

Те също купуват с този продукт..