• Новинка
12 Опаковки 1 унция Празни Бутилки с Панти Капак Пластмасова Празна Бутилка INNOLIFE 30 мл за на Течности, Лосиони, Кремове и Тоалетни принадлежности, Бутилки за Многокра?
zoom_in

12 Опаковки 1 унция Празни Бутилки с Панти Капак Пластмасова Празна Бутилка INNOLIFE 30 мл за на Течности, Лосиони, Кремове

BGN 10.07

Продукти
check Налично за поръчка

Стягане-опаковка от 3 празни аксиални бутилки са изработени с завинчивающимися откидными капаци, които са затворени и запечатани.Перфектен джобен размер-1 унция/ 30 мл flip cap travel size bottle-това е малка удобна бутилка и е идеален за носене в дамска чанта или чанта.Широко приложение - Празни бутилки, с панти капак за лосиони и кремове са подходящи за грижа за кожата, почистване, къмпинг,бизнес пътуване, пътувания, семейна употреба и т.н. Пътни бутилки могат да отговарят на вашите специфични изисквания.Висок клас пластмаса Пластмасови бутилки с мек покрив са изработени от пластмаса, без BPA, трайно, за еднократна употреба и за еднократна употреба, без миризма и действително нетоксичен.Кристално чисти-за многократна употреба пътни бутилки са изработени от прозрачна пластмаса, която запазва съдържанието вътре видими и разпознаваеми.Празни бутилки, може да се използва за дозиране и съхранение на повечето течности, което е ефективно ежедневно почистване средство. джобни бутилки с размери 1 унция/ 30 мл могат да носят със себе си навсякъде.Прозрачна пластмасова конструкция прави съдържанието вътре се вижда, идеална за съхранение на течен сапун, гел, лосион, крем и т.н. Пластмасови бутилки-опаковки лесно да пълнят закручивающейся капак.Бутилка с панти капак е достатъчно силна, за да стои изправен, но достатъчно гъвкава, за да е лесно да се свиват.Наименование на продукта : Множество празна бутилка Капацитет : 1 унция/ 30 мл на Броя : 3 бр. Размер : 7.8*3.1*2.3 см, Тегло : 6 г/ бр.

Те също купуват с този продукт..