• Новинка
ДАНСК Дървена Мобилен телефон / Поставка за мобилен телефон.Притежател. за офис или домашен офис. Идеален за видео-конферентна връзка. Направено в Мексико.(Y) (5.31 x 0.35)
zoom_in

ДАНСК Дървена Мобилен телефон / Поставка за мобилен телефон.Притежател. за офис или домашен офис. Идеален за видео-конферентна

BGN 7.25

Продукти
check Налично за поръчка

Дървен държач за мобилен телефон.Изработен от дърво и пяна EVA.EVA предпазва вашия мобилен телефон от надраскване.Твърд титуляр / поставка за мобилен телефон.Лесен и удобен за переноске.Идеален ъгъл за видеоконференции.Ръчно характер на този продукт ще доведе до незначителни различия в цвета.Ръката е свършила.Направено в Мексико. 5.31x0.35x0.27 инча.Притежател на мобилен телефон е изработен от дърво и пяна EVA. В производството се използва 60% по-малко от дърво.Ви позволява да организирате пространството, модерен и елегантен дизайн, което го прави идеален за декориране.Идеално място за нощни шкафчета, офис бюрото и домашния офис.Той е идеален наклон за видеоконференции, Лек и удобен, в переноске.Пяна EVA предпазва вашия мобилен телефон от надраскване.Ръката е свършила.Направено в Мексико.

Те също купуват с този продукт..