• Новинка
Органайзер за съхранение на грим YXYH, Витрина Козметика с Въртяща се на 360° Регулируемо Led 3-цветен Осветено Огледало за грим и пылезащитной капак (цвят : зелен)
zoom_in

Органайзер за съхранение на грим YXYH, Витрина Козметика с Въртяща се на 360° Регулируемо Led 3-цветен Осветено Огледало

BGN 15.99

Продукти
check Налично за поръчка

【LED light makeup mirror】 : козметична кутия за съхранение идва с въртящ се на 360° регулируемо led огледалото, включително и три светлинни ефекти : студена светлина, естествен и топло жълто.Просто продължително натискане, за да настроите светлината е необходимо, за да се създаде различен ефект на грима;. 【USB порт за зареждане на】 : Козметичен кабинет идва с USB със зарядно, кабел, съвместим с различни методи на таксуване, и може да се зарежда от мобилни устройства, преносими и автомобилни батерии и зарядни устройства; дълъг живот на батерията, удобен за работа и е много подходяща за семейни пътувания. 【Голям капацитет】 : 31*22*37.5 см/12.2*8.5*14.8"(Д*Ш*В), 4 независими пространство, водоустойчив и водоустойчив от прах, много удобни и не заемат място. 【Висококачествени материали】 : Този рафтове за съхранение на грим е изработен от екологично чиста пластмаса и е безопасна за бебета и деца. 【Прекрасен дизайн : 】 : елегантна дръжка, гладка тласък и жаден.Елегантен кутия не се заби.Повдигнати дръжка дава възможност за лесно отваряне и затваряне на нея.гладка и кръг, няма да навреди на ръцете.Регулиране на осветеност : 1. Студена бяла светлина : 6500 K ± 500 K,изход грим, 2. Естествена светлина : 4500 K ± 500 K, очарователен грим свидания3. Топла жълта светлина : 3000 K 500 K, достойна за парти makeup360° Гъвкаво въртящо се огледало : огледалото има въртящ се лагер, огледалото може да се обърне назад и напред, или могат да бъдат персонализирани.Търсене на правилния ъгъл, което го прави по-удобен за използване.Пылезащитная и водоустойчив : Козметична кутия има прозрачен капак, която е пыленепроницаемой и влагоустойчив и лесен за използване.Голям капацитет : подсилена конструкция, до 24 см./9,5 см, ви позволява лесно да поставите по-голяма грим.Зареждане чрез USB, дълъг живот на батерията : Има много начини за зареждане да се зарежда, можете да си изберете лаптоп, зарядно устройство, мобилен телефон, за зареждане.Съхранение разделяне : аккуратная и осъжда кутия за грим с голям капацитет, което е достатъчно основание за съхранение на козметика и продукти за грижа за кожата.Прекрасен дизайн : елегантна дръжка, гладка тласък и жаден.Елегантен кутия не се заби.Повдигнати дръжка дава възможност за лесно отваряне и затваряне на нея.гладка и кръг, няма да навреди на ръцете.

Те също купуват с този продукт..